Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ενημερωτική ημερίδα για τα τροχαία ατυχήματα θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στο δήμο Καμείρου

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ 27/6/2009
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική ημερίδα για τα τροχαία ατυχήματα θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στο δήμο Καμείρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης των κατοίκων, που καταβάλλει η δημοτική αρχή με απώτερο σκοπό τη μείωση των ανθρώπινων θυμάτων.
Η ημερίδα θα διοργανωθεί από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καμείρου, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου και ήδη έγινε μία πρώτη συνεννόηση ανάμεσα στο δήμαρχο Καμείρου κ. Δημήτρη Κρητικό και τον αρμόδιο αντινομάρχη κ. Στάθη Κουσουρνά.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χτες το βράδυ, τονίζοντας ότι ο κατάλογος των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα μεγαλώνει και είναι αναγκαία η παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης με όποιο τρόπο μπορεί αυτή να βοηθήσει.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι επισημάνσεις του αντιδημάρχου Καμείρου, κ. Γιάννη Μαριεττή, ο οποίος μίλησε για την κακή κατάσταση των δρόμων και αναφέρθηκε ειδικά στην εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος του αεροδρομίου. Όπως επεσήμανε, εδώ και μήνες οι εργασίες έχουν σταματήσει σε εκείνο το σημείο με αποτέλεσμα η είσοδος και η έξοδος να θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή και φυσικά να δημιουργεί άσχημη εντύπωση στους επισκέπτες μας.
Ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της ημερίδας θα γίνει μόλις αρχίσει η νέα σχολική περίοδος ώστε να δοθεί η ευκαιρία και στους μαθητές να παρακολουθήσουν τα όσα χρήσιμα θα ειπωθούν από τους ειδικούς.
Επίσης κατά τη χτεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στη διάρκεια του διαγωνισμού για την φιλοτέχνηση εμβλήματος στο δήμο Καμείρου.
Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός έπρεπε να τερματιστεί στο τέλος Ιουνίου, όμως το σώμα αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκειά του μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου για να υπάρξει συμμετοχή και από τη μαθητική κοινότητα του δήμου Καμείρου ώστε οι προτάσεις για το έμβλημα να είναι περισσότερες.
Ο δήμαρχος Καμείρου ανακοίνωσε επίσης ότι οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις του Προφήτη Ηλία που είναι έτοιμες να λειτουργήσουν φέτος, ξεκίνησαν στις 22 του μήνα. Θα υπάρξουν συνολικά πέντε κατασκηνωτικές περίοδοι, από τις οποίες οι τρεις θα είναι για παιδιά δημοτικού και οι άλλες δύο για παιδιά γυμνασίου. Το δημοτικό συμβούλιο Καμείρου, αποφάσισε στην χθεσινή του συνεδρίαση, ομόφωνα, να συνεισφέρει οικονομικά κατά 150 ευρώ ανά παιδί.
Οι κατασκηνώσεις θα ανοίξουν τις πύλες τους, στις 4 Ιουλίου, και θα κλείσουν στα μέσα Αυγούστου.
Επίσης όπως έκανε γνωστό ο κ. Κρητικός, το κυλικείο στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Καμείρου είναι έτοιμο να λειτουργήσει και εκκρεμεί μόνο η ηλεκτροδότηση, ενώ τόνισε ότι έγιναν και οι προσλήψεις στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.
Όσον αφορά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, το σώμα αποδέχθηκε μεταξύ άλλων να αποπληρώσει το ποσό των 80.000 ευρώ από παλαιότερες οφειλές του δήμου Καμείρου στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, και ενέκρινε το αίτημα του τοπικού διαμερίσματος Φανών να αγοράσει οικόπεδο για τις ανάγκες στάθμευσης της περιοχής.
Επίσης, το δημοτικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα του επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Γιάννη Μαρίνου, να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την ανώνυμη δημοτική εταιρία ΚΑΜΕΙΡΟΣ Αναπτυξιακή Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου