Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δημοτικό Σκοπευτήριο: Εξέταση των υπαρχόντων χώρων και το ενδεχόμενο παραχώρησης του στο ΣΚΟΡ

Δελτία Τύπου
[19/10/2015]
Επίσκεψη του Δημάρχου στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Αεροβόλων Όπλων


Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σκοπευτηρίου Αεροβόλων Όπλων στην οδό Καποδιστρίου, επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου κ. Γιάννης Χαρίτος. Αντικείμενο της αυτοψίας ήταν η εξέταση των υπαρχόντων χώρων και το ενδεχόμενο παραχώρησης του σκοπευτηρίου στο ΣΚΟΡ, που παραμένει ανενεργό από την τελευταία μεγάλη διοργάνωση των Island Games 2007.

«Η Σκοποβολή αν και σχετικά νέο άθλημα στη Ρόδο, έχει ήδη καταγράψει επιτυχίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Δεν είναι δυνατόν ο δήμος Ρόδου να παρακολουθεί αμέτοχος την απαξίωση αυτών των μοναδικών χώρων που έγιναν με τα χρήματα του ροδιακού λαού. Η συνδρομή του δήμου στην προσπάθεια του συλλόγου να διεκδικήσει σημαντικές διοργανώσεις, που θα καθιερώσουν τη Ρόδο, ως τον καλύτερο προορισμό για τη διενέργεια αγώνων πρακτικής σκοποβολής, είναι δεδομένη. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο παραχώρησης προς τον ΣΚΟΡ που θα καταθέσει μάλιστα και masterplan αναβάθμισης του σκοπευτηρίου» δήλωσε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Να σημειωθεί ότι το Σκοπευτήριο των Αεροβόλων που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ και περιλαμβάνει σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό συστημάτων στόχων διεθνών προδιαγραφών RICA Αυστρίας 12 θέσεων, ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης επίδοσης, άνετο χώρο αθλητών, χώρο θεατών, άριστο φωτισμό, κλιματισμό, αποθήκη, WC και WC ΑμεΑ.

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου έχει ήδη διοργανώσει στο νησί μας διεθνείς αγώνες όπως της σειράς Triple Crown, αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής τον Οκτώβριο του 2011 που συμμετείχαν 64 χώρες και 1.250 αθλητές απ' όλο τον κόσμο.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου