Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Γιώργος "ακύρωσε" τις δημοσκοπήσεις.

Από τον κύριο Γιάννη Παπαϊωάννου λάβαμε το παρακάτω μήνυμα και μέσω αυτού, μπήκαμε στο ιστολογιο του ( http://papaioannou.wordpress.com/ ) και κάναμε ‘’υποκλοπή’’ του άρθρου του ‘’Ο Γιώργος “ακύρωσε” τις δημοσκοπήσεις ‘’ ελπίζουμε να μας συγχωρήσει για τη λαθροχειρία ο καλός φίλος.

‘’Πάλι καλά! Ευτυχώς που έγινε κάτι. Για το ΠΑΣΟΚ των τελευταίων μηνών έγινε μια κίνηση…Κάτι το όποιο βεβαίως θα κριθεί εκ του αποτελέσματος στην κοινωνία, εάν είναι καλό ή κακό!
Αλλά είναι σίγουρα καλύτερο για όλους μέσα στο ΠΑΣΟΚ! Είναι μια κίνηση που δείχνει μια κατεύθυνση και ενδεχομένως επιλογές…και αυτό είναι σαφώς καλύτερο από το να μην γίνονταν τίποτα έτσι όπως ήταν τα πράγματα’’.
………
Ο Γιώργος “ακύρωσε” τις δημοσκοπήσεις.
Καθώς πορευόμασταν με μια ατζέντα προκαθορισμένη από την κυβέρνηση και τα φορομπηχτικά της μέτρα, και οι Δημοσκοπήσεις “απειλούσαν” να βγάλουν κρεμασμένο στα περίπτερα το συμπέρασμα: “πόσο άχρηστος είναι ο Γιώργος”..
Ήρθε η αντεπίθεση των τελευταίων ήμερων με τη νοθεία στην βουλή, τον Βουλγαράκη και την εμφάνιση του Γιώργου απόψε στο Θησείο και ακυρώθηκαν στην πράξη οι δημοσκοπήσεις. Φαντάζουν πλέον άκαιρες ή ανεπίκαιρες. Πέρασαν ήδη στα “ψιλά” των εφημερίδων. Δεύτερο η Τρίτο θέμα
Ίσως ένας από τους λόγους που επιλέχτηκε το συγκεκριμένο “timing” ήταν αυτός… δεδομένου ότι η Δημοσκόπηση του Βήματος της Κυριακής έπαιζε και η Δημοσκόπηση για το MEGA ήταν για να παίξει…Ενώ δεν φαντάζομαι να βγει άλλη πριν περάσει τουλάχιστον ένα 10ήμερο
Όπως και να έχει…
Πάλι καλά! Ευτυχώς που έγινε κάτι. Για το ΠΑΣΟΚ των τελευταίων μηνών έγινε μια κίνηση…Κάτι το όποιο βεβαίως θα κριθεί εκ του αποτελέσματος στην κοινωνία, εάν είναι καλό ή κακό!
Αλλά είναι σίγουρα καλύτερο για όλους μέσα στο ΠΑΣΟΚ! Είναι μια κίνηση που δείχνει μια κατεύθυνση και ενδεχομένως επιλογές…
και αυτό είναι σαφώς καλύτερο από το να μην γίνονταν τίποτα έτσι όπως ήταν τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου