Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Τιμητικές διακρίσεις σε φίλους – επισκέπτες της Ρόδου από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ρόδος, 3 Αυγούστου 2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: Τιμητικές διακρίσεις σε φίλους – επισκέπτες της Ρόδου από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου 

Σε δύο, καθιερωμένες πλέον, τελετές απονομής τιμητικών διακρίσεων η Ρόδος, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, τίμησε ανθρώπους που αγαπούν το νησί και το επιλέγουν ως τόπο διακοπών τους επί σειρά ετών. 
Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε φίλους του νησιού από τη Φινλανδία, Ολλανδία και Βέλγιο, κατά τη διάρκεια δύο ειδικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν η πρώτη στις 16 Ιουλίου 2018 και η δεύτερη σήμερα 3 Αυγούστου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο. 
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν: το ζευγάρι κ. Janne Jappinen και κα Minna Koskinen από τη Φινλανδία, που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 13 φορές και διαμένει στο Athineon Hotel. Θεωρεί τη Ρόδο τον ιδανικότερο τόπο διακοπών καθώς συνδυάζει φυσική ομορφιά, ιστορία, πολιτισμό και φιλικούς κατοίκους. 
Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης: στην οικογένεια Jacobs από την Ολλανδία, δηλαδή στον κ. Peter, την κα Mandy και τον γιο τους Lucas, που έχουν έλθει στο νησί 23 φορές μέχρι τώρα, καθώς έχουν ενθουσιασθεί από τη μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της Ρόδου, στον συμπατριώτη τους κ. Melle Vand Du Broeck που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 10 φορές και στο ζεύγος κ. Daniel Legrand και κα Marianne Prechat από το Βέλγιο που έχει έλθει στο νησί 20 φορές. Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες διαμένουν στο ξενοδοχείο Artemis στα Κοσκινού και ήλθαν στην εκδήλωση συνοδευόμενοι από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κα Άρτεμις Παπαπαντελή. 
Η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, είχε μία σύντομη συζήτηση με τον καθέναν ξεχωριστά σχετικά με τις εντυπώσεις τους από το νησί αλλά και για τις φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στη Ρόδο. Υπογράμμισε δε πως «οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού, καθώς είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού». 
Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου. 
Συνομίλησαν επίσης με τη διευθύντρια κα Βεατρίκη Σέρβου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κ. Κώστα Χατζίκο, σχετικά με τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του. 
Στους επισκέπτες μοιράσθηκε έντυπο υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Emery, Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε και 9D Cinema- History of Rhodes “Throne of Helios”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου