Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: "Δραστικός Περιορισμός των Τροχαίων Ατυχημάτων στον Αρχάγγελο".

Δελτίο τύπου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αρχαγγέλου εκδήλωση με θέμα:
"Δραστικός Περιορισμός των Τροχαίων Ατυχημάτων στον Αρχάγγελο".
Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Στέργου Παρδαλού, Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου και αφορά το θέμα που πλήττει την κοινωνία της Ρόδου και έχει να κάνει με το βαρύ φόρο αίματος που πληρώνουν κυρίως οι νέοι στην άσφαλτο. 
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ξεκινήσει μία σειρά από δράσεις που θα βοηθήσουν στον περιορισμό ή ακόμα και στην εξάλειψη του φαινομένου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μερικές στοχευόμενες τοποθετήσεις ανθρώπων που έδωσαν το ερέθισμα στο κοινό να τοποθετηθεί και να προτείνει ιδέες οι οποίες κατεγράφησαν, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στη συνέχεια στο σχέδιο δράσης που θα εκπονηθεί από τη Δ/νση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.
Ο κ. Στέργος Παρδαλός, προλογίζοντας την εκδήλωση και αφού έδωσε το περίγραμμα του σχεδίου δράσης που ανέλαβε, έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου κ. Αργυρού Αργύριο. Ακολούθησαν με τοποθετήσεις τους ο Επιμελητής Ανηλίκων Ρόδου κ. Τσοποτός Δημήτριος, ο Διοικητής της Τροχαίας Ρόδου κ. Στέργου Γεώργιος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου κ. Κυπριώτης Δημήτριος, ο Σχολικός Σύμβουλος Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου κ. Σπανός Πέτρο, και ακολούθησε σειρά άλλων τοποθετήσεων φορέων και απλών δημοτών που παρευρέθησαν. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρεμβάσεις του εκπροσώπου της ΕΥΘΥΤΑ, του Ροδιακού Ομίλου Μοτοσικλετιστών, του Ψυχιάτρου κ. Πλατή, γονέων που έχασαν τα παιδιά τους σε τροχαία, κλπ.
Την εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρακολούθησε πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα μαθητές και γονείς των σχολείων του Αρχαγγέλου, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα μείζον πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής και συμμετείχαν στη συζήτηση που ακολούθησε. Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση εκ μέρους του Αντιδημάρχου κ.Στέργου Παρδαλού, η συνάντηση να αποτελέσει την έναρξη ενός γενικότερου προβληματισμού και διαλόγου για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί ολόκληρη την τοπική κοινωνία και τα όσο κατεγράφησαν, να αποτελέσουν το πρωτογενές υλικό ενός σχεδίου δράσης που θα στοχεύσει στο να μη θρηνεί πλέον οι τοπική κοινωνία νέα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου