Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Δωρεάν διανομή ακτινιδίων και πορτοκαλιών

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Ρόδου με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής
Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την υλοποίηση του προγράμματος «συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης παραγωγών» ο επικεφαλής εταίρος Δήμος Ρόδου της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου θα προβεί σε δωρεάν διανομή ακτινιδίων και πορτοκαλιών.

Τη Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Δεκεμβρίου αναμένεται να παραληφθούν από την Οργάνωση Παραγωγών φρούτων Ε.Α.Σ. Αργολίδος – ΡΕΑ είκοσι (20) τόνοι πορτοκάλια και από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής Νάουσας είκοσι (20) τόνοι ακτινίδια. Αυτή τη φορά η διανομή πέρα από τις ενορίες των Εκκλησιών των Ιερών Μητροπόλεων Ρόδου και Σύμης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Δήμο Τήλου και Χάλκης θα γίνει και στα Δημοτικά Σχολεία του νησιού της Ρόδου, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου.

Καινοτομία στη συγκεκριμένη δράση αποτελεί η συνεργασία του Δήμου Ρόδου με την κα. Χρύσα Καραγιάννη, πρόεδρο του παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, κατά τις ημέρες διανομής σε αρκετά σχολεία του νησιού της Ρόδου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στους μαθητές από τα μέλη του παρατήματος Νοτίου Αιγαίου της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων με θέμα την υγιεινή διατροφή και τη διατροφική αξία των φρούτων.

Η κα. Βασιλική Παπαδημητρίου – Ξεπαπαδάκη, εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ρόδου σε θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων και υπεύθυνη για την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς, ευχαριστεί προκαταβολικά τη Blue Star Ferries για την ευγενική χορηγία της μεταφοράς των προϊόντων, το Μουσικό Σχολείο Ρόδου για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του, τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολικών μονάδων που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που δραστηριοποιήθηκαν για τη μεταφορά των φρούτων στα σχολεία, τους προέδρους των τοπικών ενοτήτων και κοινοτήτων για τη μεταφορά του φορτίου στις Δημοτικές ενότητες και το Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, για τις ομιλίες.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου