Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Σύσκεψη για τα προβλήματα της Κέας. Συνάντηση του Δημάρχου με τον Αντιπεριφερειάρχη

Ημερομηνία: 19/11/2015
Σύσκεψη για τα προβλήματα της Κέας.Συνάντηση του Δημάρχου Ιωάννη Ευαγγέλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου είχε προχθές στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ελευθέριος Καστρίσιος και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το νησί.

Με την έναρξη της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής και στον προγραμματισμό των παρεμβάσεων, ενώ τα υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν για την πορεία υλοποίησης και το βαθμό ωρίμανσης των έργων, που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησαν ζητήματα που αφορούν στην ολοκλήρωση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού, της αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο, της ολοκλήρωσης των έργων του Δημοτικού Σχολείου με κατασκευή γηπέδων βόλεϊ, μπάσκετ και 5χ5 καθώς και του σφαγείου του νησιού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αντιιπεριφερειάρχης στα αιτήματα του Δημάρχου για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην κατασκευή δρόμου στην Καρθαία αλλά και για την αναγκαιότητα σήμανσης των μονοπατιών πολιτιστικού ενδιαφέροντος στις περιοχές natura. Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης «προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής είναι η ουσιαστική συνεργασία με τους Πρωτοβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό τη δυναμική εξέλιξη του Νοτίου Αιγαίου με δημιουργικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα» για να καταλήξει με την ακόλουθη δήλωση: «τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί της Κέας είναι ανάλογα με τα προβλήματα των υπόλοιπων νησιών με τις ιδιαιτερότητες βεβαίως αλλά και τα επιπλέον προβλήματα που διακρίνουν το κάθε ένα ξεχωριστά. Ως αιρετοί έχουμε κάθε ευθύνη παρέμβασης ούτως ώστε να περιφρουρήσουμε τη μοναδικότητά τους, αναβαθμίζοντας τις υποδομές και βελτιώνοντας την καθημερινότητα της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους. Με δεδομένη την καλή συνεργασία των τοπικών αρχών είμαι βέβαιος για την επίτευξη του κοινού μας στόχου».

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου