Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης στην Κέρκυρα

21-10-2015:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Κέρκυρα, 21 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης στην Κέρκυρα
Στην υπόθεση εμπλέκεται 52χρονος ημεδαπός έγκλειστος των Φυλακών Αγιάς Λάρισας
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ηρωίνη συνολικού βάρους (182) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (1.590) ευρώ καθώς και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Η εξάρθρωση ακόμη μιας σπείρας διακίνησης ηρωίνης, ήταν το αποτέλεσμα της συστηματικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Στην υπόθεση και στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία με την κατηγορία της διακίνησης ηρωίνης, που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, εμπλέκονται συνολικά πέντε άτομα, μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων και ένας 52χρονος ημεδαπός, έγκλειστος των Φυλακών Αγιάς Λάρισας.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (20.10.2015) το απόγευμα στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, τρείς άνδρες ηλικίας 41, 35 και 25 ετών καθώς και μια 30χρονη γυναίκα.

Από την μεθοδική ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, στο πλαίσιο των ερευνών του τελευταίου χρονικού διαστήματος προέκυψε η συστηματική διακίνηση ηρωίνης από την παραπάνω σπείρα.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών και σε διαφορετικά χρονικά στάδια εντοπίστηκαν, αρχικά ο 35χρονος και η 30χρονη και στη συνέχεια ο 41χρονος με τον 25χρονο στην κατοχή των οποίων καθώς σε έρευνες στα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.350) ευρώ και ηρωίνη βάρους (102) γραμμαρίων, αντίστοιχα.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των εμπλεκομένων καθώς και σε άλλους χώρους απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
στον 35χρονο και την 30χρονη ηρωίνη βάρους (80) γραμμαρίων περίπου, (24) ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των (240) ευρώ.
στον 41χρονο μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ακατέργαστη κάνναβη βάρους (4,4) γραμμαρίων καθώς και άλλα αντικείμενα χρήσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα καθώς και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή, αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου