Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Νεκρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα 30χρονος ψαράς στο Βόλο

Εντοπισμός αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στο Βόλο
Τετ, 30/09/2015
Εντοπισμός αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στο Βόλο – Εντοπισμός και διασώσεις παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Λέσβο


Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για αγνοούμενο 30χρονο υποβρύχιο αλιέα στη θαλάσσια περιοχή “ΛΕΦΟΚΑΣΤΡΟ” - “ΑΦΗΣΣΟΥ” νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.
Στις έρευνες που συνεχίστηκαν από χθες, με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα συμμετείχαν, τρία (03) περιπολικά οχήματα και τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού. Παράλληλα, συμμετείχαν, δύτες της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με το Τ/Χ σκάφος “ΚΑΛΥΨΩ” Λ.Β. 1034 και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με το Τ/Χ “ΕΟΔΜ” Σ.Β. 1047
Ο 30χρονος, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, χωρίς τις αισθήσεις του, στην θαλάσσια περιοχή “ΛΕΦΟΚΑΣΤΡΟ” νομού Μαγνησίας, σε απόσταση 100 μ. από την ακτή και σε βάθος 15 μ. από δύτες της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων. Στη συνέχεια, ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο “ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑΣ” Μαγνησίας από όπου με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.
Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα έξι (36) συνολικά παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν λιμένα Μήθυμνας ν. Λέσβου, πνευστή λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μήθυμνας, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα τεσσάρων (44) παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπώνπροέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΑΓΡΙΕΛΙΑ”ν. Λέσβου, φουσκωτή ημιβυθισμένη λέμβο σε δυσχερή θέση, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου