Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Πτώση αγροτικού μηχανήματος στη θάλασσα στο Γύθειο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  • Πτώση αγροτικού μηχανήματος στη θάλασσα στο Γύθειο
  • Αποβίβαση αλλοδαπού ασθενούς μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου στους Καλούς Λιμένες
  • Συλλήψεις παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Γυθείου, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τριπόλεως, για πτώση από απόκρημνη ακτή, ενός τρακτέρ στο οποίο επέβαινε ο 46χρονος οδηγός του, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμενίσκου “ΕΛΑΙΑΣ” Δήμου Μονεμβασιάς.
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι ο 46χρονος είχε ανασυρθεί, έχοντας τις αισθήσεις του και είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο “ΜΟΛΑΩΝ”, όπου παραμένει νοσηλευόμενος καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα.
Κατά δήλωση του ανωτέρω, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να εξέλθει από τον δρόμο και να καταλήξει ο ίδιος στη θάλασσα και το αγροτικό μηχάνημα στο οποίο επέβαινε, σε βραχώδες σημείο της ακτής.
Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλών Λιμένων, για ασθένεια 35χρονου αλλοδαπού ναυτικού,  μέλους πληρώματος του Φ/Γ “CGM MELISANDE” σημαίας Μάλτας, το οποίο προερχόταν από Αίγυπτο με προορισμό τη Νέα Υόρκη.
Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε η Λάντζα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ν.Π. 452, που μετέφερε τον 35χρονο στον οικείο λιμένα, απ'όπου πρόκειται να διακομιστεί σε ιδιωτική κλινική στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ το “CGM MELISANDE” απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.
*****
Ένας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα,  στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα ο ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μία 21χρονη αλλοδαπή, διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια ενός 30χρονου αλλοδαπού, που τη συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί της, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. 75χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου