Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Άλλαξε όψη το Ιστορικό Ιταλικό Κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού

Α. Τ Ιαλυσού
Ο Διοικητής του Α. Τ Ιαλυσού κύριος Θέμης Ι Καλαμάτας, με ανάρτηση του στο Facebook, παρουσίασε την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του Ιστορικού Ιταλικού Κτιρίου του 1934. 
Και όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν ξοδεύτηκε ούτε ένα ευρώ (άλλωστε δεν θέλει χρήμα η ψυχή)!!! 

Αναφορά στην Πατρίδα. 
Ευπειθώς αναφέρουμε ότι βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση του μεγάλου Χρέους έναντι αυτού του Ιστορικού Ιταλικού Κτιρίου του 1934. 
7 ολόκληρα χρόνια μελετώντας την ιστορία του την δομή του την αρχιτεκτονική του καθώς και τις ρωγμές μαζί με την διάβρωση των πρώτων υλικών κατασκευής του από την φθορά του χρόνου διάλεξα την σημερινή μέρα να παρουσιάσω ως Διοικητής του Α. Τ Ιαλυσού αυτήν την μικρή ιστορία. 
Θέμης Ι Καλαμάτας
Χωρίς ούτε ένα ευρώ (άλλωστε δεν θέλει χρήμα η ψυχή) καταφέραμε να το αναστηλώσουμε και να το κρατήσουμε όρθιο κατά το πρώτο έτος της Διοικήσεως μου (2012-2013) Σεβόμενοι την ιστορία του κτιρίου βελτιώσαμε την αισθητική του κτιρίου και δώσαμε φωτισμό κατά την νύχτα. Καθαρίσαμε όλους τους χώρους από τα τρωκτικά (που εργαζόταν δεκαετίες ολόκληρες εντός των αποθηκών) και δημιούργησα με το καλύτερο Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας στην Ελλάδα και την άλλη αποθήκη την κάναμε χώρο χρήσης των Συναδέλφων του Α. Τ Ιαλυσού οι οποίοι εργάζονται με πίστη και συνείδηση. Ανακαινίσαμε την Γραμματεία. Δημιούργησα με Γραφείο Ασφαλείας. Δημιούργησα με παντού εξοπλισμούς Γραφείων για χρήση των Νέων Τεχνολογιών για να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας για την κοινωνία και να ελέγχουμε πιο αποτελεσματικά το έγκλημα. Δεν μας πτόησε η μεγάλη καταστροφική βροχή του Νοεμβρίου του 2013. Σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας. Το κτίριο άντεξε. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της πολύχρονης πορείας μου όταν ξανάπιασα στα χέρια μου το φτυάρι και το κομπρεσέρ μετά από πολλά - πολλά χρόνια. Τώρα πλέον ολοκληρώνουμε το έργο με την μόνωση του κτιρίου. Το πιο μεγάλο Χρέος. Η μόνωση ήταν όνειρο μου στα πρώτα χρόνια αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτή διότι η διάβρωση της οροφής του κτιρίου ήταν ολοκληρωτική. Αυτή την χρονική περίοδο εργαζόμαστε πυρετωδώς για την μόνωση του κτιρίου και ιδίως της οροφής. Είναι η πιο Περήφανη στιγμή μας αυτή. Αγαπητοί κάτοικοι του Τομέα Ευθύνης του Α. Τ Ιαλυσού αγαπητοί συμπολίτες της Ρόδου. Το κτίριο που φιλοξενεί το Α. Τ Ιαλυσού μετά από πολλές δεκαετίες λάμπει ξανά χωρίς να αλλάξει σε τίποτε απ την αρχική του αίγλη του 1934. 

Με σεβασμό και υπευθυνότητα. 
Θέμης Ι Καλαμάτας 
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ Νοτίου Αιγαίου 
Διοικητής Α. Τ Ιαλυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου