Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Αμπερνάλλι: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η11η Γιορτή Μουσικής (Φωτογραφίες)

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» 
ampernalli.gr 
ampernalli 
e-mail: ampernalli@gmail.com 
Τηλ/Φαξ: 2241041170 
6974707727, 6944291881 

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η11η Γιορτή Μουσικής που συνδιοργάνωσε και φέτος ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός
Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο Άλσος Αγίου Σουλά. 
Περισσότερες από 20 συμμετοχέςμάγεψαν φέτος το διήμερο της 11ης Γιορτής Μουσικής! 
Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί και μπάντες, μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Ρόδου καθώς και Ωδείων. 
Αναλυτικότερα μουσικές όλων των ειδών μας προσέφεραν ο Κατσιμπράκης Γιάννης, μαθητές και μαθήτριες του κλασσικού κιθαριστή Γιακουμάκη Γιάννη σε κιθάρα και φωνή, η Θάλεια Παπαδοπούλου, το παραδοσιακό σχήμα
του Νίκου Τζέλου και πολλά σχήματα- μπάντες όπως οι DistantRabbit, Κάρμα, Πολυώνυμοι, Καλοκαιρινοί, Bring me the lighter και άλλοι. 
Είναι πραγματικά τιμητικό για τη διοργάνωση, που οι επαγγελματίες καλλιτέχνες άφησαν για άλλη μια φορά τις υποχρεώσεις τους για να μας προσφέρουν τις μουσικές τους αφιλοκερδώς ενώ οι ερασιτέχνες να προσφέρουν τη δική τους αγάπη για τη μουσική. Πάνω από 80 μουσικοί ανέβηκαν στη σκηνή της 11ης Γιορτής Μουσικής. Η συμμετοχή τους είναι καθοριστική και αυτό αναγνωρίζεται από τους διοργανωτές. 
Το Σάββατο ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές και ολοκληρώθηκε έτσι μέχρι τις
πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα όπου η μέρα έκλεισε με το λαϊκό γλέντι από τον Γιώργο Καλορμάκη, όπου θεατές και μουσικοί χόρεψαν στα ακούσματα της λύρας του. 
Ενώ την Κυριακή οι δράσεις ξεκίνησαν με τη μουσικοκινητική παράσταση «Παιδιά ελάτε να παίξουμε με τη μουσική» για μικρούς και μεγάλους, με τους Γιώργο Σακελλαρίδη, Λεωνίδα Σακελλαρίδη, Δημήτρη Ιωσήφ και Ελευθερία Ζαράκη η οποία ήρθε στην 11η Γιορτή Μουσικής με τη χορηγία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, και την ευγενική αρωγή του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Δεκάδες παιδιά
μαζί με τους γονείς τους έμαθαν διασκεδάζοντας την ομορφιά των ήχων, των μουσικών οργάνων και της ίδιας της μουσικής! Και η βραδιά κύλησε με πολλά ακόμα ταλαντούχα νέα παιδιά! 
Παράλληλα με τη μουσική σκηνή, στο χώρο υπήρξε και η οργανωμένη κατασκήνωση, όπου μουσικοί και θεατές διανυκτέρευσαν και χάρηκαν το άλσος. Ευχαριστούμε την 95ΑΔΤΕ για τη διάθεση των σκηνών που βοήθησαν στο στήσιμο της κατασκήνωσης. 
Μουσικοί και θεατές ακόμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βόλτα με άλογα για μια διαφορετική εμπειρία, γι΄αυτό ευχαριστούμε τον σύλλογο ελεύθερης ιππασίας, CampoChiaroπου
ήταν κοντά μας. 
Ευχαριστούμε επίσης τη Δημοτική Ενότητα Καμείρου και τον Αντιδήμαρχο κ. Αγαπητό Πάλλα, τη Δημοτική Κοινότητα Σορωνής και τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Σαββάκη, καθώς και το προσωπικό που μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε για το στήσιμο της 11ης Γιορτής Μουσικής. 
Τη Δημοτική Επιχείρηση ΡΟΔΑ για τη μετακίνηση μουσικών και το Κέντρο Μουσικής Φώτης Γιακουμάκης για την άψογη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της γιορτής. 
Χορηγοί της 11ης Γιορτής Μουσικής, που τους ευχαριστούμε θερμά, το κατάστημα ‘Ευχές και
Όνειρα’, το Ωδείο Αιγαίου, η Ροδίτικη Λαδόπιτα και η εταιρία ΒΑΠ Κουγιός ΑΒΕΕ. 
Καθοριστική επίσης ήταν και είναι η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας που και σε αυτή τη διοργάνωση φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο για την ενημέρωση του κοινού : Ράδιο Αρχάγγελος 94,1, BestFM 103,1, Radio1 στους 88, Εφημερίδα ‘Η Ροδιακή’, NotosNews 97,8, PalmosRadio 99,5 & 105,6, Στο Κοκκινο Ρόδος 103,7, TopFm 102,4, Το Ροδάμι.gr, RodosReport.gr, ΡΟΔΟΣυλλέκτης, tranzistoraki.gr, verena.gr, Rhodes.com.gr, topika-nea.grκαι τυπογραφείο Νίκος Χατζηκαλημέρης. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους φίλους και μέλη του συλλόγου που κάθε φορά συμβάλουν και στηρίζουν κάθε προσπάθεια του συλλόγου. 
Τέλος και πάνω απ’ όλα, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην 11η Γιορτή Μουσικής, το Σαββατοκύριακο 7&8 Ιουλίου 2018 στο Άλσος Αγίου Σουλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου