Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Ε.Κ.Ρ. και του ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Ε.Κ.Ρ. και του ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε. 

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκεη ημερίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου και του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. με θέμα: «Η επόμενη ημέρα της οικονομίας και η αγορά εργασίας: Η περίπτωση του νομού Δωδεκανήσου», η οποία οργανώθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για να τιμηθούν τα εβδομήντα χρόνια ζωής και δράσης του Ε.Κ.Ρ. 
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, των τοπικών επιστημονικών, κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων, καθώς επίσης και δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι της Ρόδου. 
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων Κρήτης και Σερρών, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της ΟΤΟΕ, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε., που βρίσκονταν στη Ρόδο για να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα εβδομήντα χρόνια του Ε.Κ.Ρ. 
Χαιρετισμό στην ημερίδα απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ., Σάββας Χατζησάββας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Νίκος Παπασταματίου, ο οποίος ήταν και ο οικοδεσπότης εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμων Ζαννετίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε., Φίλιππος Θωμάς, και ο Αντιπρόεδρος του ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε., Παναγιώτης Στέφανος. Επίσης, παρέμβαση στην ημερίδα έκανε το μέλος του Δ.Σ. του ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε. και της Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. , Δημήτρης Καψοκόλης. 

Το θέμα της ημερίδας ανέπτυξαν : 
· ο Γιώργος Αργείτης, Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε., Καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο της παρουσίασής του: «Η Επόμενη φάση της κρίσης στην Ελλάδα» 
· και ο Στέλιος Γκιάλης, Επικ. Καθηγητής Περιφερειακής Γεωγραφίας & Ανάπτυξης, Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου με τίτλο της ομιλίας του: «Παρουσίαση ευρημάτων μελέτης για την Απασχόληση, την Ανεργία και τις Προοπτικές Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» 

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος και σημαντικές παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους. 
Τα πρώτα ευρήματα της μελέτης που έχει συντάξει ο καθηγητής Στ. Γκιάλης είναι ήδη αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε., στο linkhttps://goo.gl/WSv685.Η ολοκληρωμένη μορφή της μελέτης θα παραδοθεί από τον καθηγητή κατά τον μήνα Σεπτέμβριο. Θα εκδοθεί από το ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε. και θα είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο. 
Φιλοδοξούμε αυτή η μελέτη να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και όσους ασκούν πολιτική στην περιοχή μας. 

Ρόδος, 22 Ιουνίου 2018 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου