Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σορωνής «Το Αμπερνάλλι», ευχαριστεί αυτούς που έδωσαν τη φλόγα τους για την επιτυχία του 19ου Καρναβαλιού.

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» 

ampernalli.gr 
/ampernalli 
e-mail: ampernalli@gmail.com 
Τηλ/Φαξ: 2241041170 

Τετάρτη21Φεβρουαρίου 2018. 

Δελτίο τύπου 

Μετά το πέρας της διεξαγωγής του 19ου Καρναβαλιού Σορωνής ο διοργανωτής Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής «Το Αμπερνάλλι», παίρνει λίγο από τον χρόνο σας να ευχαριστήσει αυτούς που έδωσαν τη φλόγα τους για την επιτυχία αυτού. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς πραγματικά, τους εκατοντάδες καρναβαλιστές μας, όλες τις ομάδες, παρέες, σχολεία, συλλόγους που αφιέρωσαν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους αλλά και χρήματά, για να παρουσιάσουν όλα αυτά που είδαμε στην παρέλαση. Είναι η ψυχή του καρναβαλιού, χωρίς αυτούς δεν υπάρχει καρναβάλι. Ευχόμαστε να είναι κάθε χρόνο εδώ και κάθε χρόνο να γίνονται όλο και περισσότεροι. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τα τμήματα από το Νηπιαγωγείο σχολείο Σορωνής και το Δημοτικό σχολείο Σορωνής, τους πολιτιστικούς συλλόγους Δαματριάς «Η Καλλιγένεια» και Λαχανιάς «Ο Λεσπέρης», που μας έκαναν την τιμή να πάρουν μέρος στο καρναβάλι, και τη σχολή χορού της κ. Νταλαμάγκα Μιρόσαβιτς Κωνασταντίνας μαζί με τους γονείς που επέλεξαν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην καρναβαλική παρέλαση της Σορωνής. 

Ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Πολεμικό, ιδρυτή του Καρναβαλιού, που μετά από πολλά χρόνια, βρέθηκε ξανά μέσα στο καρναβάλι και συνέβαλε στην κατασκευή των αρμάτων. 

Στο χώρο της καρναβαλικής παρέλασης ο Πολιτιστικός Σύλλογος είχε στήσει ένα χώρο με facepainting όπου μικροί και μεγάλοι μπορούσαν δωρεάν να μακιγιαριστούν αποκριάτικα. Ευχαριστούμε τις κ. Εύα Χατζηνικόλα και κ. Σίλια Ρεουλλά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου για να το υλοποιήσουν καθώς και την κ. Δέσποινα Δημητρά για το όλο στήσιμο. 

Στην καρναβαλική παρέλαση κερνάνε, διασκεδάζουν με τα σκέρτσα τους, οι κλόουν μας, φίλοι του συλλόγου που κάθε χρόνο είναι παρών και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, και ρυθμίζουν τη ροή του καρναβαλιού και φέτος με τον κ. Κουτσουδάκη Δημήτρη. 

Οι θεατές μας μπορούσαν να προμηθευτούν σουβλάκια και ποτά από τα πόστα που είχε στήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος, πράγμα που δε θα ήταν δυνατό χωρίς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που αναλαμβάνουν κάθε χρόνο αυτό το έργο, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. 

Ευχαριστούμε το Δήμο Ρόδου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου για τη συνδιοργάνωση, τη Δημοτική Κοινότητα Σορωνής και τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Σαββάκη καθώς και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ρόδου κ. Αγαπητό Πάλλα. 

Φυσικά, ευχαριστούμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σορωνής, ο οποίος με την διάθεση του χώρου του κάνει δυνατή κάθε χρόνο την κατασκευή των αρμάτων. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που στήριξαν το 19ο Καρναβάλι Σορωνής και χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Οι μεγάλοι χορηγοί μας φέτος ήταν: 

Super Market ΒAZAAR Αντωνάκης, 
Υδραυλικά Μιχάλης Διακολαμπριανός, 
Μεσοστράτι Κουτούκι, 
MusicBar Πάει Καιρός, 
Σχολή Οδηγών Μιχάλης Κασέρης, 
Αρτοποιείο ‘Το ψωμί του Παππού’, 
Ιχθυοπωλείο ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ, 
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Unicorn, 
ΒΑΠ – ΚΟΥΓΙΟΣ, 
Παντοπωλείο Δέσποινα Χάλκου, 
Περίπτερα Πάρης, 
Βιβλιοχαρτοπωλείο Η ΠΗΓΗ, 
Κρεοπωλείο Στρατής , 
Φιλολογικό Διδασκαλείο Καρδούλια Καίτη – Τσίκη Ελένη, 
ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 
και η Ναυτική Εταιρεία Αιγαίου, Sea Dreams που αθλοθετεί τους νικητές-καρναβαλιστές των πρώτων θέσεων στις κατηγορίες αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων με εισιτήρια ΡΟΔΟΣ-ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟΣ με ένα από τα πλοία της. 

Ευχαριστούμε την κριτική μας επιτροπή, μέλη του συλλόγου: Δέσποινα Διακοφιλιππή- Νικολέτα Χατζηγεωργίου- Κωνσταντίνος Θωμάτος- Θοδωρής Παπαθεοδώρου- Γιώργος Πολεμικός και Νικόλαος Φλάγκος. Τους ευχαριστούμε πολύ που ήταν κοντά μας να βοηθήσουν στην κατάταξη των τμημάτων, η οποία βέβαια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί τα τμήματα συμμετέχουν για να διασκεδάσουν και να μας προσφέρουν υπέροχο θέαμα και όχι για την τελική κατάταξή τους. 

Ευχαριστούμε τους εκφωνητές μας, τη φωνή του 19 ου Καρναβαλιού Σορωνής, τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Ματθαίο Χατζηγεωργίου και Δέσποινα Κρητικού. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυριάκο Μαρίνο που κάθε χρόνο είναι κοντά μας και φροντίζει για την κατασκευή τόσο της εξέδρας του dj όσο κι αυτής της κριτικής επιτροπής με τον καλύτερο τρόπο. 

Ευχαριστούμε το Τμήμα Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και τον υπεύθυνο καθηγητή τους κ. Νικόλαο Χασάπη που άνοιξαν την καρναβαλική παρέλαση και έδωσαν ρυθμό στο καρναβάλι. 

Ευχαριστούμε την ομάδα LosChampicosRhodesSalsaClub με την επικεφαλή της ομάδας τους και επιμελήτρια των κοστουμιών κ. Σταυρούλα Καλουδάκη που άμεσα και με χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να πλαισιώσει το καρναβάλι με τη ξεχωριστή παρουσία της. 

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του συλλόγου που διέθεσαν τα αγροτικά τους μηχανήματα τα οποία κινούν τα άρματα. 

Ευχαριστούμε το φωτογράφο κ. Απόστολο Κουρμπέτη που φρόντισε για τις φωτογραφίες του καρναβαλιού.Ευχαριστούμε τον τέως Πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτη – Λουκά Μπέλλο που ήταν κοντά μας σε όλη την πορεία του καρναβαλιού και που φρόντισε για τη βιντεοσκόπησή του. 

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Δήμου Ρόδου που εργάζεται στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου, οι οποίοι βοήθησαν σε ό,τι τους ζητήθηκε και οι οποίοι είναι εδώ για ό,τι χρειαστεί. 

Την κ. Διακοσταυριανού Αθηνά για την κατασκευή των διακοσμητικών σημαιών που στόλισαν το δρόμο, κι έδωσαν χρώμα στην ημέρα. 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας που πρόβαλαν το 19ο καρναβάλι Σορωνής καθ’ όλη την πορεία του μέχρι σήμερα, αλλά και τους φίλους που ντύθηκαν και γύρισαν για την προώθηση της καρναβαλικής παρέλασης!Ακόμα, τους συνεργάτες μας : Το κέντρο μουσικής του κ. Φώτη Γιακουμάκη που φρόντισε τον ήχο, την εταιρία CMF, την εταιρία mgk και τον κ. Μιχάλη Καβουκλή καθώς και το τυπογραφείο του κ. Νίκου Χατζηκαλημέρη. 

Ευχαριστούμε όλους όσους προσπάθησαν, προσέφεραν και συντέλεσαν με τον οποιονδήποτε, μικρό ή μεγάλο τρόπο, στην οργάνωση και στην διεξαγωγή του φετινού Καρναβαλιού. 

Ελπίζουμε όλοι να έζησαν μία υπέροχη εμπειρία, καθώς ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής, «Το Αμπερνάλλι», την ετοίμασε και την εκτέλεσε για όλους εσάς. 

Ευχαριστούμε όλους που είστε κάθε χρόνο εδώ, εσάς που θα είστε και στο επόμενο, το επετειακό, 20ο Καρναβάλι Σορωνής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου