Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Επιστολή συμπολίτη μας, σχετικά με τον αγωγό στο ύψος της ΑLPHA BANK κοντά στη Νέα Μαρίνα.

Η επιστολή κοινοποιείται χωρίς καμία διόρθωση… 

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο είναι από τον αγωγό του ρέματος Ροδινιού.

Ρουβήμ διάβασα την ανακοίνωση για τα κουνούπια. (Σημείωση: αυτή είναι η ανάρτηση στην οποία αναφέρεται ο φίλος Μιχάλης Λαρδούτσος

Βλέπε και άκουσον εδώ και δυο
χρόνια κάνω μια προσπάθεια να βρεθεί λύση, σε ένα κεντρικό αγωγό όμβριων που εκβάλει στην νέα μαρίνα, είναι ενας μεγάλος αγωγός που μπορείς να περπατήσεις στο εσωτερικό του όρθιος. 

Αυτός ο αγωγός μέχρι το ύψος ΑLPHA BANK είναι κλειστός από εκεί και για 300 μετρα είναι ανοικτό κανάλι με λιμνάζοντα νερά τα κουνουπια στην περιοχή πάνε σύνεφο. 

Και τώρα Ρουβήμ το γαϊτανάκι, κανω καταγγελία προς την ΔΑΥΑΡ αναφέρω το πρόβλημα που απαντούν να απευθυνθώ στην
μαρινα, από την μαρίνα παίρνω απάντηση δεν είναι δικό της θέμα αλλα της αρμόδιας υπηρεσίας, ξανα στην ΔΕΥΑΡ τωρα μου απαντούν πέρασε η εποχή ψεκασμού και δεν γίνετε τίποτα, τα κουνούπια κάνουν γλέντι. 

Περνάει ο χρόνος έρχεται ο νέος ξανά από την αρχή πάλι τα ιδια, καταφεύγω στο τμήμα υγιεινής εκει να δείς στο τελος όταν επέμενα μου είπαν να περάσω έξω, κατά διαστήματα πιεζω αλλά κανείς δεν νοιάζεται απλά μου λένε θα το δούμε. Και έρχεται το σωτήριων ετος 2017 κάνω κάποιες απελπισμένες κινήσεις αλλα κουκου τα κουνουπια κουνούπια η μπόχα μπόχα. 

Τότε σκέφτηκα το ΚΕΕΛΠΝΟ το καλώ μου απαντάει μια κυρια και εκθέτω το πρόβλημα και της λέω μια και ειστε η αρμόδια υπηρεσία και επειδή ήδη υπάρχει σοβαρό παρακαλώ θέλω την παρέμβαση σας, μου απαντα να προσφύγετε στις αρμόδιες υπηρεσίες και πείτε το πρόβλημα, μα το έκανα της απαντώ, ξέρεται δεν υπάρχουν χρήματα, ωραία ας κανουν τουλάχιστο ψεκασμούς μα δεν υπάρχουν χρήματα...........?????????????????????????????? Και τώρα Ρουβήμ κάνουν ανακοινώσει;;;;;; που εχει καρεκλοπόδαρα να παρουμε μερικα

Η ερώτηση μου αν μπορώ να κοινοποιήσω το κείμενο με κάποιες φωτογραφίες από άλλο αγωγό στην ίδια περιοχή… 
«Καλησπέρα Μιχάλη. Θέλεις να κοινοποιήσω το κείμενο σου χωρίς να αναφέρω το όνομα σου; Και κοίτα τις φωτογραφίες να μου πεις αν είναι αυτός ο αγωγός…»

Η απάντηση του συμπολίτη μας. 

«Οχι δεν ειναι αυτος ο αγωγός αυτο ειναι ενα αλλο αμαρτωλό ρεμα ειναι του Ροδινιου. αυτο που αναφέρω ερχεται κατω απο την δαμασκηνου μπαινει στην μαρινα στριβει αριστερα ακολουθωντας τον περιμετρικό υπόγεια στο ύψος της ALPHA BANK ο αγωγος είναι ανοικτος , ειναι ενα μεγάλο κανάλι περνα μπροστα απο τις καφετεριες στην EUROBAΝ K στρίβει προς την θάλασσα και εκει φρόντησαν να κλείσουν το στομιο με αποτελεσμα να γίνει λιμνη. Οχι δεν εχω προβλημα κοινοποίησης , αλλωστε δεν λεμε κατι που δεν κανει μπαμ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου