Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ανακοινώσεις του ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ 

Ρόδος 11/04/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε τη Δευτέρα, 10/04/2017, η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου και ασχολήθηκε με διάφορα θέματα, που απασχολούν τους εργαζόμενους της περιοχής.

1. ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤ/ΤΩΝ κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Σώμα για τη στάση που τήρησε στις συναντήσεις στην Περιφέρεια Νοτ. Αιγαίου σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τη θερινή περίοδο. Αναφέρθηκε στην άδικη επίθεση, που δέχτηκε από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου και ζήτησε να πάρει ξανά θέση το Δ.Σ, για το αν συμφωνεί με το άνοιγμα των τουριστικών καταστημάτων την Κυριακή κατά τη θερινή περίοδο. Με ψήφους 10 υπέρ και 3 λευκά, το Δ.Σ ενέκρινε τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Προέδρου, οι οποίες ήταν στο πλαίσιο των προηγούμενων αποφάσεων του Δ.Σ και επιβεβαίωσε ξανά τη διαχρονική θέση του Ε.Κ.Ρ για την αναγκαιότητα του ανοίγματοςτων τουριστικών καταστημάτων την τουριστική περίοδο, με την προϋπόθεση της τήρησης όσων προβλέπει ηεργατική νομοθεσία για τους εργαζόμενους σ’ αυτά τα καταστήματα.

Το Προεδρείο του Ε.Κ.Ρ θα επισκεφθεί το επόμενο διάστημα τον Αστ. Δ/ντηΔωδ/σου και θα του ζητήσει να ελεγχθούν όσα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά τις Κυριακές παράνομα.

2. ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΔΕΗ

Ύστερα από τις εισηγήσεις των συναδέλφων Μιχάλη Χαροκόπου, Προέδρου του Σωματείου «ΖΕΥΣ»ΔΕΗ Α.Ε και Ηλία Μπούκλα Μέλους του Δ.Σ της ΕΤΕ ΔΕΗ, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, το Δ.Σ του Ε.Κ.Ρ εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, μιας επιχείρησης στρατηγικού χαρακτήρα για την ελληνική οικονομία.

Το Ε.Κ.Ρ θα ενώσει τις δυνάμεις του και θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον αγώνα της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ, για να μην περάσει η εκποίηση της ΔΕΗ. Ο αγώνας αυτός αφορά όλη την κοινωνία, αφού το ρεύμα, όπως και το νερό, είναι βασικά κοινωνικά αγαθά και δεν μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν.

Το Ε.Κ.Ρ σε συνεργασία με τα σωματεία – μέλη του «ΖΕΥΣ» και ΤΔΕ ΕΤΕ ΔΕΗ θα πάρουν πρωτοβουλίες, για να αναδείξουν στην κοινωνία της Ρόδου τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν, ιδιαίτερα τα νησιά – από το ξεπούλημα της ΔΕΗ, τόσο στην επάρκεια, όσο και στο κόστος του ρεύματος στην περιοχή μας.

3. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ύστερα από εισήγηση του Προέδρου, θα γιορταστεί η Εργατική Πρωτομαγιά με συγκέντρωση στο Ε.Κ.Ρ και με περιοδείες στους χώρους δουλειάς. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά, τόσο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, όσο και το περιεχόμενο του εορτασμού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου