Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η Θεατρική Ομάδα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά!!

«Η Μικρή Πλατεία», από τη Θεατρική Ομάδα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Η Θεατρική Ομάδα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά, παρουσιάζοντας την περασμένη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου την άγνωστη στο ελληνικό κοινό κωμωδία του Γκολντόνι «η μικρή πλατεία». Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα έντεκα παιδιά που έλαβαν μέρος, τα οποία μετά από πολύμηνες εντατικές πρόβες και πολλές θυσίες, ερμήνευσαν με κέφι τους ιδιαίτερα μεγάλους και απαιτητικούς τους ρόλους και προσέφεραν άφθονο γέλιο στο ροδιακό κοινό, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ομάδας γεμίζοντας το Δημοτικό Θέατρο. 
Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κύριος Σέργιος Αϊβάζης και η παιδαγωγικά υπεύθυνη του σχολείου σύμβουλος φιλολόγων κυρία Κοσεγιάν Χαρά. Το απολαυστικό κείμενο του μεγάλου Βενετσιάνου κωμωδιογράφου, οι υπέροχες ερμηνείες των παιδιών και η ευφάνταστη επιλογή σκηνικών και μουσικής, μας ταξίδεψαν σε μια μικρή πλατεία της Βενετίας κατά την περίοδο του καρναβαλιού μιας μακρινής εποχής.
Εμφανίστηκαν (αλφαβητικά) οι μαθητές: Βαγγέλης Βενιός, Ζωή Δήμου, Έφη Διακουράκη, Κλειώ Διακουράκη, Σταμάτης Διακουράκης, Μίκα Ζάγορα, Βασιλική Ζαχαρία, Λάζαρος Ισλάμης, Σύλβια Μπρατσάι, Τζούλια Νικηταρά, Σταματία Ξίπα.
Οι δύο υπεύθυνοι καθηγητές της ομάδας, Κάτια Τάτση και Σαράντος Θεοδωρόπουλος, ευχαριστούν θερμά για την αμέριστη και πολύπλευρη στήριξη, τη Διευθύντρια του σχολείου κα Θεοδώρα Τσιμπούρη, τους υποδιευθυντές κα Έφη Μιχαηλίδου, κα Έλενα Κακογιάννη και κ. Χρήστο Θεολόγο, την υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κα Ευαγγελία Μουλά, το Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου, τον κύριο Σταμάτη Αγκά για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, το Σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου «Ο Μωριάς» και την κυρία Μαρία Πάσσαρο για τη βοήθεια στα κοστούμια, τον κ. Φώτη Γιακουμάκη για τα φώτα και τους ήχους, τον κύριο Παναγιώτη Κατσιδώνη για τη βιντεοσκόπηση της παράστασης, τις οικογένειες και τους συμμαθητές των παιδιών, τους συναδέλφους, και γενικά όλους, όσοι βοήθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου