Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον Δήμο Καλυμνίων, για την εκπόνηση μελέτης αντιπλημμυρικών έργων στο νησί

Ημερομηνία: 03/02/2017 

Θέμα:
Οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον Δήμο Καλυμνίων, για την εκπόνηση μελέτης αντιπλημμυρικών έργων στο νησί

Με τον Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γιάννη Γαλουζή, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Στην διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για την πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Καλυμνίων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, να παραστεί στις εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου που θα γίνουν στην Κάλυμνο και ζήτησε τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη στον εορτασμό.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα βελτίωσης των σχολικών υποδομών του νησιού και συγκεκριμένα σε δύο έργα ενταγμένα από την Περιφέρεια στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Καλυμνίων, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ και την Επέκταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου, προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ, για τα οποία αναμένεται εντός των προσεχών ημερών η κατάθεση από πλευράς του Δήμου Καλυμνίων των τευχών δημοπράτησης για έλεγχο και προέγκριση δημοπράτησης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ), προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίησή τους.
Όσον αφορά την σοβαρή κτιριακή παρέμβαση προσθήκης ορόφου στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας, ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Γαλουζή να δοθεί η μελέτη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου από όλες τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης.
Στην διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε να στηρίξει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Δήμο Καλυμνίων στην ανάθεση μελετών αντιπλημμυρικών έργων στο νησί της Καλύμνου. Η Περιφέρεια έχει ήδη θέσει στη διάθεση του Δήμου Καλυμνίων το ποσό των 100.000 ευρώ . Περιφερειάρχης και Δήμαρχος συμφώνησαν να προχωρήσει από πλευράς δήμου Καλυμνίων ο φάκελος δημοπράτησης της μελέτης και να ενημερωθεί η Περιφέρεια σε περίπτωση που απαιτηθεί επιπλέον ποσό.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου