Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Ενημερωτική συνάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τον τ. Βουλευτή – Υπουργό Αρ. Παυλίδη

Ημερομηνία: 03/02/2017 

Θέμα:
Ενημερωτική συνάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τον τ. Βουλευτή – Υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη

Την επίσκεψη του τ. Βουλευτή-Υπουργού κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, δέχτηκε σήμερα, Παρασκευή, στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Στην διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τον κ. Παυλίδη για την συμμετοχή του, μαζί με μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, στις εργασίες της Χειμερινής Συνόδου του Διεθνούς αυτού Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 23έως 27 Ιανουαρίου στο Στρασβούργο, υπό την ιδιότητα του Επιτίμου Μέλους του Συμβουλίου.
Τα κύρια θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος που συζητήθηκαν ήταν το Κυπριακό το οποίο παρουσίασαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδης και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ι. Κασουλίδης, η κατάσταση στην Τουρκία κατά την τρέχουσα περίοδο και το Μεταναστευτικό όπως αυτό παρουσιάζεται στις χώρες υποδοχής και παραμονής Μεταναστών - Προσφύγων.
Στη σημερινή συνάντηση , συζητήθηκε επίσης το πλαίσιο των δράσεων στο οποίο θα μπορούσε να συμμετάσχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον εορτασμό της συμπλήρωσης, το 2017, των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, με την διοργάνωση έκθεσης όπου θα συγκεντρωθεί το υλικό το οποίο υπάρχει στη Δωδεκάνησο, στη Βουλή των Ελλήνων και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, έκθεση που, εκτός από την πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, θα μπορούσε να περιοδεύσει και σε άλλα νησιά του νομού.
Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος δεσμεύτηκε να εξαντλήσει τις δυνατότητες υλοποίησης της έκθεσης, στο πλαίσιο κατάρτισης πλάνου εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με την Βουλή των Ελλήνων, μετά τη λήψη σχετικής απόφασης από την Διάσκεψη των Προέδρων.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου