Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Σε αποκατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Διεύθυνση Μεταφορών Δωδεκανήσου και του ΚΤΕΟ, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ημερομηνία: 23/08/2016 

Σε αποκατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Διεύθυνση Μεταφορών Δωδεκανήσου και του ΚΤΕΟ, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.Στόχος η βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες

Κλιμάκιο του Τμήματος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Μπάρδου, πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα, επίσκεψη εργασίας στο κτήριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Μεταφορών και Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου, καθώς και στο ΚΤΕΟ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπια αποτύπωση των προβλημάτων των κτηριακών εγκαταστάσεων, προκειμένου να ακολουθήσει σύνταξη μελέτης για την αποκατάσταση τους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον κ. Παπαζαχαρίου Ζαχαρία ,Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και την κα Τέττη Μαίρη , Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

Σημειώνεται ότι για πολλά χρόνια δεν είχε γίνει ανάλογη παρέμβαση στις συγκεκριμένες κτηριακές εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον λειτουργικές για τους εξυπηρετούμενους πολίτες , ούτε φιλικές προς τους εργαζόμενους. Δεδομένου ότι πρόκειται για υπηρεσίες που λόγω του αντικειμένου τους εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πολιτών, η περιφερειακή αρχή προχωρά στην αναβάθμιση τους, με σκοπό την βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς το κοινό.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου