Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο Δήμος Ρόδου δεν μπορεί να επέμβει στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ του Δωριέα...Απάντηση σε δημοσίευμα.

Απάντηση σε δημοσίευμα: Ο Δήμος Ρόδου δεν μπορεί να επέμβει στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ του Δωριέα


Ρόδος, 22/8/2016 

Προς : Μ.Μ.Ε. Ρόδου 

Τμήμα Αθλητισμού
Ταχ. Δ/νση: Διαγοριδών 1 - Ρόδος 85100
Πληρ.: Χαρίτος Μιχαήλ
Τηλ. : 22410 27427 (εσωτ. 6) 
Φαξ: 22410 33812
e-mail: podr@otenet. gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση του δημοσιεύματος με φωτογραφικό ρεπορτάζ στην διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας Η Ροδιακή στις 22.08.2016, σχετικά την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δωριέα και την ευθύνη που καταλογίζουν στον Δήμο, θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την μεριά του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου.

Η Δημοτική αρχή έχει θέσει ως στόχο την βελτίωση των υποδομών του πολιτισμού και αθλητισμού. Σχετικά λοιπόν με το γήπεδο μπάσκετ του Δωριέα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από το 1961, με έγγραφο το οποίο λάβαμε από τον πρόεδρο κο Βογιατζόγλου στο ακίνητο με τα στοιχεία ΒΚ144ΙΕ που βρίσκεται στην οδό Κομνηνών και Βασιλ. Φρειδερίκης φαίνεται ως νόμιμος μισθωτής ο Αθλητικός Σύλλογος ΔΩΡΙΕΥΣ. Ως εκ τούτου, ο Δήμος Ρόδου δεν μπορεί να επέμβει στο χώρο.

Καθώς όμως παρατηρείται η πλήρης εγκατάλειψη του χώρου από την ομάδα, κάλεσα και συνάντησα στις 13 Ιουλίου 2016 τον πρόεδρο του Δωριέα κο Βογιατζόγλου, ο οποίος δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις σχετικά με την χρήση και τον προγραμματισμό εργασιών καθαρισμού και αξιοποίησης του χώρου από τον σύλλογο. Σε κάθε πρόταση αξιοποίησης και χρήσης από τον ΔΟΠΑΡ, ο κύριος Βογιατζόγλου δεν ήταν θετικός. Στην αναφορά για την είσπραξη εσόδων τα οποία λαμβάνει ο σύλλογος από διαφημίσεις στην εξωτερική πλευρά του γηπέδου καθώς και με το ποιος πληρώνει το ρεύμα και το νερό ούτε εκεί λάβαμε επαρκείς απαντήσεις και μάλιστα μάθαμε ότι κάποιος υπάρχει και κάποιος ο οποίος με την έγκριση του συλλόγου διαμένει στο χώρο.

Σε πρόσφατη επικοινωνία σχετικά με το πότε θα προχωρήσει ο καθαρισμός, ο κος Βογιατζόγλου προέβαλε ως δικαιολογία για την καθυστέρηση, τις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στον σύλλογο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ενημερώσω του Δημότες της Ρόδου, πως ο Δήμος Ρόδου- ΔΟΠΑΡ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να λυθεί το θέμα άμεσα ευελπιστώντας σε μια καλή συνεργασία με τον σύλλογο ΔΩΡΙΕΥΣ καθώς η παρούσα κατάσταση δεν τιμά την ιστορία του συλλόγου και στερεί από τους νέους ένα χώρο αθλητισμού και πολιτισμού.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
κ. ΑΪΒΑΖΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου