Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πιλοτικό πρόγραμμα τουρισμού των ατόμων της τρίτης ηλικίας

Δήμαρχος, Τοπικοί Φορείς και Επαγγελματίες του Τουρισμού με εκπροσώπους της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης για το πιλοτικό πρόγραμμα τουρισμού των ατόμων της τρίτης ηλικίαςΗ αύξηση των αφίξεων το 2016 ατόμων της τρίτης ηλικίας με ιατρικά προβλήματα ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου με εκπροσώπους της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, τοπικούς φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού.
Στη σύσκεψη παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Μαρίζας Χατζηλαζάρου, αλλά και της ατιδημάρχου Υγείας κ. Άννας Ζωάννου συμμετείχαν επίσης ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας στη Ρόδο κ. Δημήτρης Γιώρτσος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ξενοδόχων της Πόλης καθώς και ο γιατρός κ. Παύλος Μπακίρης.
Οι Γερμανοί εκπρόσωποι του προγράμματος CARE TOURISM RHODES συμφώνησαν να υπάρξει βελτίωσή του και στενή συνεργασία για την υλοποίησή του και την υποδοχή των ηλικιωμένων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (αλτσχάιμερ, άνοια, κινητικά προβλήματα,) αλλά και των συγγενών τους. Αξίζει να τονιστεί ότι στο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV) συνεργάζονται μεταξύ άλλων η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Νοσοκομείο Ρόδου, αλλά και η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών Ρόδου.
Ο κ. Χατζηδιάκος υπογράμμισε ότι θα υπάρξει και φέτος στενή συνεργασία ώστε αυτή η νέα μορφή τουρισμού κατά την οποία άτομα με προβλήματα υγείας κάνουν της διακοπές τους στη Ρόδο να λειτουργεί προς όφελος των ιδίων, αλλά και του νησιού της Ρόδου επεκτείνοντας την τουριστική σεζόν.
Όπως έγινε γνωστό φέτος οι τουρίστες του προγράμματος αναμένονται για τον Απρίλιο του 2016 θα διαμείνουν και πάλι σε ξενοδοχεία της πόλης της Ρόδου ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Καμπουράκης ζήτησε να συγκεντρωθούν σε μικρότερο αριθμό ξενοδοχείων σε σχέση με πέρυσι ώστε να υπάρξει όφελος για τα ξενοδοχεία αυτά και παράλληλα το πρόγραμμα να επεκταθεί σε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
«Η ανάπτυξη ενός νέου τουριστικού προϊόντος δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη τόνισε ο δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι ο δήμος Ρόδου έχει δημιουργήσει τις δομές εκείνες που θα επιφέρουν επιπλέον θετικά αποτελέσματα».
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου