Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των 38 Μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΡΟΔΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας
Τρί, 15/12/2015 - 01:11
Με μεγάλη   επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των 38 Μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.
Με το ξεκίνημα της Συνεδρίασης εκφράστηκαν τα ειλικρινή συλλυπητήρια του μέλους και υπεύθυνης   δημοσιών σχέσεων κ. Μαρίας Ισκά, για τον πρόσφατο χαμό του πατερά της.
Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, τόσο για τα πεπραγμένα, όσο και για τον σχεδιασμό του 2016, καθώς και τις επαφές του με άλλες Ομοσπονδίες  σε όλη την επικράτεια.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Οικονομολόγος κ. Αυγερινού Αυγερινού, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι για τα επόμενα χρόνια ώστε να είναι καθ’ όλα νόμιμοι.
Ομόφωνα έγιναν αποδεκτοί οι πρώτοι 15 εσωτερικοί κανονισμοί της Ομοσπονδίας για την καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία της, καθώς  και οι χειρισμοί του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την οριστική διαγραφή του συλλόγου περιβάλλοντος και πολιτισμού Αφάντου χωρίς να ασχοληθεί με αυτόν το Σύλλογο μέχρι να εκλεγεί άλλος  υπεύθυνος.
Κατόπιν παρουσιάστηκε  η ιστοσελίδα της ΟΠΣ ΡΟΔΟΥ (opsrodou.gr) από τον Αντιπρόεδρο κ. Τάκη Μαριεττάκη και στην συνέχεια πήραν τον λόγο και έγιναν τοποθετήσεις από τα μέλη της Ομοσπονδίας πάνω σε διάφορα προβλήματα που τους απασχολούσαν.
Αποφασίστηκε όλοι οι Σύλλογοι να καταθέσουν  μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιανουαρίου κατάλογο με τις εκδηλώσεις τους, ώστε  σε συνεργασία με την Περιφέρεια να δημιουργηθεί έγκαιρα το καλεντάρι πολιτιστικών δράσεων για το 2016.
Το επόμενο μεγάλο ραντεβού όλων των Πολιτιστικών θα γίνει το Σάββατο  16 Ιανουαρίου σε χοροεσπερίδα που θα διοργανωθεί για το την κοπή  Βασιλόπιτας της ΟΠΣ ΡΟΔΟΥ.
Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση σε όλα τα μέλη, ότι η Ομοσπονδία καθημερινά κερδίζει κύρος και θετική ανταπόκριση απ’ όλους τους φορείς και συνεχώς νέα μέλη επιθυμούν να ενταχθούν στους κόλπους της.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην πρώτη Γενική Συνέλευση και εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική νέα Χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου