Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση Δημάρχου με Lions-Ηλιούσα

Δελτία Τύπου
[09/11/2015]
Με την πρόεδρο της λέσχης Lions “Ηλιούσα Ρόδου” παράρτημα της Διεθνής Οργάνωσης Λεσχών LIONS- Ίδρυμα «LCIF”, κα. Ελένη Παππά και τα μέλη της κ.κ. Βάσω Φρώνα και Βασιλική Πετρωνιάτη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου.
Κατά την συνάντηση εργασίας επαναβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της λέσχης Lions “Ηλιούσα Ρόδου” , ενώ κατατέθηκαν στον Δήμαρχο νέες προτάσεις για πρωτοβουλίες που εξετάζει να αναλάβει η λέσχη.
«Τα μέλη του συλλόγου Lions “Ηλιούσα Ρόδου” συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις ιδέες τους αλλά κυρίως με τη ζωντάνια και την προσήλωση τους στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον τόπο τους. Μετά από πολύ αξιόλογες πρωτοβουλίες όπως ήταν η ανάπλαση της πλατείας μπροστά στο Δημαρχείο, καθώς και η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε διαβάσεις πεζών, ήρθαν σήμερα με νέες ιδέες, έτοιμες για νέα δράση» δήλωσε στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχαριστώντας και πάλι τη λέσχη για την έως σήμερα προσφορά της.
Με τη σειρά της, η πρόεδρος της λέσχης κα. Ελένη Παππά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνάντηση και τις σημαντικές παρατηρήσεις επί των προτάσεων τους και υποσχέθηκε ότι η λέσχη θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, με δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου