Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στην Κάλυμνο

Τετ, 30/09/2015

Δείτε επίσης:
Εντοπισμός και σύλληψη εκατόν εβδομήντα επτά παράτυπα εισελθόντων
Περιστατικό τραυματισμού 82χρονης.
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, 61χρονη αλλοδαπή.

Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στην Κάλυμνο - Εντοπισμός και σύλληψη παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Ρόδο - Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Θάνατος λουόμενης στην Κέρκυρα

Στη σύλληψη ενός 45 χρόνου αλλοδαπού διακινητή παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπώνπροέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε επί της ν. Ψερίμου ύποπτο 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφού μεταφέρθηκε στο λιμένα Καλύμνου ομολόγησε ότι ως χειριστής και ιδιοκτήτης ταχύπλοου σκάφους, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε, είχε αποβιβάσει από αυτό την 27/09/15 στη ν. Ψέριμο, δέκα έξι (16) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαπούς.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω ταχύπλοο σκάφος και δύο (02) κλειδιά του καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

*****
Στον εντοπισμό και τη σύλληψη εκατόν εβδομήντα επτά (177) παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου για την ύπαρξη στη θαλάσσια περιοχή ''ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ'' ιστιοφόρου σκάφους, από το οποίο αποβιβάζονταν ικανός αριθμός αλλοδαπών στην ακτή.
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε το εν λόγω ιστιοφόρο να βρίσκεται αγκυροβολημένο στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή και συγκεκριμένα πλησίον της παραλίας, ενώ από αυτό αποβιβάζονταν ικανός αριθμός παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών, εκ των οποίων κάποιοι, που είχαν ήδη αποβιβαστεί στην παραλία, εντοπίστηκαν από Κλιμάκιο του Γραφείου Ασφαλείας και στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου τα οποία είχαν σπεύσει προς παροχή συνδρομής.
Ανωτέρω αλλοδαποί αφού περισυνελέγησαν μεταφέρθηκαν στο λιμένα ''ΑΚΑΝΤΙΑΣ'' ν. Ρόδου, όπου συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ιστιοφόρο.

*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ'' Ν.Π. 10647 για περιστατικό τραυματισμού 82χρονης.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και το αριστερό χέρι της, κατά την προσπάθειά της να ανοίξει την πόρτα του σαλονιού, ενώ με τον κατάπλου του πλοίου, προερχόμενο από Κέρκυρα, στο λιμένα Ηγουμενίτσας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΚΟΝΤΟΓΥΑΛΟΣ'' ν. Κέρκυρας, 61χρονη αλλοδαπή.
Ο θάνατος της ανωτέρω διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου