Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Βράβευση της εφαρμογής (application) CYBERKID της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

16-09-2015:
Βράβευση της εφαρμογής (application) CYBERKID της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα e-BIZZ AWARDS 2015         
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βράβευση της εφαρμογής (application) CYBERKID της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα e-BIZZ AWARDS 2015
Η βράβευση έγινε στην κατηγορία “Social Responsibility Excellence” στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου e-Business World και το βραβείο παρέλαβαν Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Η εφαρμογή (application) CYBERKID της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βραβεύτηκε στα e-BIZZ AWARDS 2015 στην κατηγορία “Social Responsibility Excellence” στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου e-Business World .
Το Συνέδριο διεξήχθη χθες (15-09-2015) στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παράλληλα με το συνέδριο "Social Media World" και το βραβείο παρέλαβαν Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σημειώνεται ότι το e-Business World αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση στη χώρα μας στο χώρο του e-επιχειρείν και έχει πλέον καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο συνάντησης της digital αγοράς. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου απονέμονται από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης τα βραβεία e-BIZZ AWARDS, τα οποία επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.
Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συμμετείχαν στη διοργάνωση με την εφαρμογή CYBERKID, η οποία διακρίθηκε ανάμεσα σε εφαρμογές μεγάλων ελληνικών τραπεζών, κορυφαίων ασφαλιστικών φορέων, οργανισμών τηλεπικοινωνιών και δικτύων, και αναγνωρισμένων ιδιωτικών εταιρειών, που διαπρέπουν στον τομέα του εμπορίου, του τουρισμού, της ασφάλειας των επικοινωνιών αλλά και της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή «CYBERKID» για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smart phones), δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με σκοπό την προβολή θετικών πλευρών του διαδικτύου και την ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου, καθώς και την προσαρμογή του κοινού στα νέα δεδομένα.
Πρόκειται για μία διαδραστική και καινοτόμο εφαρμογή που έχει ξεχωρίσει στο χώρο των «έξυπνων εφαρμογών» κινητής τηλεφωνίας, καθώς συμβάλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας από 6 έως 18 ετών, των γονέων, αλλά και των εκπαιδευτικών, σε θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο.
Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time) σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της χρήσης της διαδικασίας «Cyber Alert» (touchscreen call), αλλά και μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.
Όσον αφορά στους γονείς, μπορούν να επισκεφτούν το «CYBERKID» μαζί με τα παιδιά τους, για να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν σχετικά με το πώς μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για άμεση επικοινωνία και σε πραγματικό χρόνο του χρήστη με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι διαχειρίζονται τον κίνδυνο ή την απειλή, που προέρχεται από το διαδίκτυο, με σύγχρονες διαδικασίες και μέσα από το Σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης Διαδικτυακών Απειλών (Cyber Alert) της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου