Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

3ήμερο εκδηλώσεων στη Δράμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ήμερο εκδηλώσεων στη Δράμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μία σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται στις 3, 4 και 5 Ιουνίου στην πόλη της Δράμας για τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με αφορμή το τριήμερο των εκδηλώσεων ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Δράμας σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 12:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00, η ψυχολόγος του Οργανισμού κα Ματίνα Γαβριήλογλου, ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Δράμας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα το φαινόμενο της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού (Bullying) και θα παρουσιάσει το έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» που φέτος διανύει το 20ο έτος δράσης του. H ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Επίσης την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου, πραγματοποιείται το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για παιδιά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο». 600 μικροί ποδοσφαιριστές, από Σχολικές Ομάδες και Ομάδες Ακαδημιών του Ν. Δράμας, αγωνίζονται στο ιστορικό γήπεδο της Δόξας Δράμας σε ένα γιορτινό αγωνιστικό διήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την εκδήλωση της Τελετής Λήξης, την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 20:00, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, συμπαίκτες του από την ιστορική αυτή ομάδα, καθώς επίσης και σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες από την πόλη της Δράμας που μας έκαναν περήφανους με τις διακρίσεις τους σε όλο τον κόσμο.

Το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Δράμας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Δήμο Δράμας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Δράμας (Ε.Π.Σ. Δράμας) το Γ.Σ. Δόξας Δράμας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και διοργανώνεται για την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σ΄αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς σας θέλουμε όλους μαζί μας. Τα παιδιά της Δράμας «Σκοράρουν για το Χαμόγελο».

Το συμβολικό αντίτιμο εισόδου είναι 1€ για την παρακολούθηση όλων των αγώνων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Και σε αυτή τη διοργάνωση χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων για τα παιδιά που αγωνίζονται στο τουρνουά αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους. Σας περιμένουμε!

Εισιτήρια διατίθενται:

● Στα γραφεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Δράμας που βρίσκονται στον 1ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Δράμας και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας κ. Σκάρλιο Μηνά. τηλ. 25210 22242, κιν. 6940435383.

● Στο Snack Bar “Στου Στέφανου”, Εθνικής Αμύνης & Αναστασίου Μακρή γωνία, Τηλ: 2521032778

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλ. 2310 250160

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου