Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Εθιμοτυπικές συναντήσεις των μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιο Αϊβάζη και του ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς» κ. Δημήτρη Τσοπανάκη 
είχαν την περασμένη Πέμπτη τα μέλη της 
Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Ειδικότερα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον επικεφαλής του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, σε ό,τι αφορά στις πολιτιστικές δραστηριότητες των συλλόγων του νησιού. Συζητήθηκαν οι τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει στενότερη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ έγινε ενημέρωση από τον κ. Αϊβάζη για τα προγράμματα και τις δραστηριότητες που θα τεθούν σε εφαρμογή σύντομα από τον ΔΟΠΑΡ.
 Αμέσως μετά ακολούθησε η επίσκεψη στον πρόεδρο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης, ο οποίος ανέλυσε τις δυνατότητες που έχει ο συγκεκριμένος φορέας να υποστηρίξει την υλοποίηση προγραμμάτων για ενήλικες σε όλο το νησί και για όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
 Μάλιστα ο κ. Τσοπανάκης έκανε ιδιαίτερη μνεία σε προγράμματα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αφορούν επαγγέλματα που χάνονται, όπως τα μαθήματα αργαλειού, ενώ εξήγησε ότι στις σκέψεις τους είναι στην φετινή αγροτική έκθεση Κρεμαστής το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» να συμμετέχει με δικό του περίπτερο, στο οποίο θα υπάρχουν προϊόντα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από τους συμμετέχοντες στα σχετικά προγράμματα κατάρτισης.

 Παράλληλα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεσμεύτηκε να καταθέσει σύντομα προτάσεις για υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης μέσω των Πολιτιστικών Συλλόγων, ώστε να καλυφθούν γεωγραφικά όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του νησιού, ενώ ο κ. Τσοπανάκης δεσμεύτηκε να παραστεί και σε μια γενική συνέλευση των μελών της Ο.Π.Σ. Ρόδου, για να αναφερθεί αναλυτικότερα στις δυνατότητες που υπάρχουν.
 Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των εθιμοτυπικών επισκέψεων της Ομοσπονδίας, αφού εκτός από τις δύο προαναφερόμενες η πρώτη επίσκεψη ήταν στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.
Μετά την ολοκλήρωσή των συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Ο.Π.Σ. για την ενημέρωση των μελών γύρω από τις συναντήσεις και τα αποτελέσματα αυτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου