Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σύσκεψη για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

11/05/2015 
Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων Φορέων
Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 11 Μαΐου 2015, στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου, με ειδικότερο αντικείμενο την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και τον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων Φορέων.



Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων Φορέων.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης τόνισε, μεταξύ άλλων, την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει το Υπουργείο στο σχεδιασμό για την αντιπυρική περίοδο, δηλώνοντας ότι βασική προτεραιότητα είναι η πρόληψη, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος επεσήμανε ότι πέρα από την προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος, έχουν γίνει ενέργειες για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών, με εξειδικευμένα τηλεοπτικά spot και φυλλάδια.
Στη συνέχεια, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου ανέλυσε στους Φορείς τον σχεδιασμό του Σώματος για την φετινή αντιπυρική περίοδο και εστίασε στη σημασία που αποδίδεται στον συντονισμό και τη συνεργασία όλων των Φορέων.
Ακολούθως, από τους εκπρόσωπους των εμπλεκόμενων Φορέων, αναλύθηκε ο επιμέρους σχεδιασμός καθώς και οι ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη βελτιστοποίηση της ετοιμότητας και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου