Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Δημιουργία ράμπας για ΑΜΕΑ στην παραλία στο Φαληράκι!!!

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη δημιουργία ράμπας για ΑΜΕΑ στην παραλία στο Φαληράκι
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Oλα ετοιμα για την μεγάλη εκδήλωση που διοργανωνει ο Ομιλος επιχειρησεων Colorado την άλλη Πέμπτη στις 18.00 το απόγευμα στο Mickelo café!!
O αγαπημένος όλων…συγγραφέας, ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός του Love radio Κωστας Κρομμύδας θα βρίσκεται στο νησί μας και μαζί με την Αναστασία Κορινθίου θα κάνουν ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή μέσα πό το MIckelo η αποία θα αναμεταδοθεί από τον ΠΑΛΜΟ και θα προβληθεί από την τηλεόραση ΑΙΓΑΙΟ. Μαζί τους ο πρόεδρος του συλλόγου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Κώστας Θανοπουλος , όπου θα μιλήσει για τις ανάγκες του συλλόγου και θα παραλάβει τα βιβλία για την ίδρυση βιβλιοθήκης με την συμμέτοχη γνωστών συγγραφέων όπως Αυγουστος Κορτω , Ρενα Ρωσση Ζαιρη , Γιαννη Φιλιππιδης, Φανη Πανταζη, Μαρια Τζιριτα , Νατασα Γκουτζικιδου ,Ειρηνη Φραγκακη ,Μαιρη Γκαζιανη, Μαρίνα Γιωτη , Χριστινα Σαββακη Γκρανζαν, ΝΙτσα Μανωλα, Κακια Ξυδη ,Κατερινα Σωπύλη,Χρυσα Ζανεση, αλλά και ολόκληρων εκδοτικών οίκων όπως Πατακης, Ανεμος, ΟΣΤΡΙΑ, ΒΕΡΕΤΑΣ, ΔΥΑΣ….
Είναι χαρακτηριστικό ότι με την πρώτη ανακοίνωση της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας έγινα περίπου 300 κοινοποιήσεις διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα με το γενικό σύνθημα ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ οι οποίες ένωσαν λογοτέχνες με διάθεση προσφοράς!
Ο κόσμος που θα βρίσκεται στο MIckelo το απόγευμα της Πέμπτης ,θα γνωρίσει από κοντά τον Κώστα Κρομμύδα και το μόνο που θα ζητηθεί είναι η συμμετοχή ΟΛΩΝ με ένα μήνυμα ΧΩΡΙΣ χρέωση στην σελίδα του συλλόγου στο facebook.. Κάθε μήνυμα δικό σας θα γίνει και ένα «βήμα» για την δημιουργία ξύλινης ράμπας στην παραλία στο Φαληράκι η οποία θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση της ειδικής ειδικής κατασκευής του μηχανισμού που θα επιτρέψει στα άτομα με ειδικές ανάγκες να απολαμβάνουν ισότιμα με όλους την θάλασσα.. Τα αναπηρικά καροτσάκια θα μπορούν να κατεβαίνουν μεχρι το κύμα και ελπίδα όλων μας είναι τα συμβολικα χωρις κόστος μηνύματα σας στην σελιδα Sclerosis Dodecanese να χαρίσουν μπλε στο αξοδευτο του κόσμου τουτου!
Η προσφορά αυτή γίνεται από την ΞΥΛΕΙΑ ΣΠΑΝΟΣ και είναι αξιο αναφοράς ότι η Κυρία Λιτσα Σπανου προσωπικά αφιέρωσε χρόνο για την έρευνα και υλοποίηση του όλου εγχειρήματος που θα ολοκληρωθεί με την βοήθεια των τοπικών αρχών. Η ιδιωτική πρωτοβουλία σε αυτόν τον τόπο έχει αποδείξει ότι είναι πάντα πολύ ισχυρή και σίγουρα και ο όμιλος Colorado και οι κύριοι Πιστόλας και Χατζηβάσιλας μαζί με την πολύτιμη συμμετοχή της Αερολεσχης Ροδου και των συγγραφέων Κωστα Κρομμυδα και Αναστασιας Κορινθιου το αποδεικνύουν έμπρακτα! Να προσθεσουμε ότι το Ippocrates Medi club θα προσφέρει δωρεαν κάρτες υγειας στα μέλη του συλλόγου, ενώ η Guard Security θα αναλαβει την φύλαξη της ράμπας που είναι επιθυμία της Σοφιας Μανια και η επιστολή της συγκίνησε το Πανελλήνιο..
Το μόνο που μένει είναι να είμαστε ΟΛΟΙ εκει, στο Mickelo…την Πέμπτη 12 Μαρτιου στις εξη το απόγευμα ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!!
Διαβάστε την επιστολή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου