Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του 9D σινεμά

Ρόδος, 29 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» -
MΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του 9D σινεμά, THRONE OF HELIOS, την προηγούμενη Κυριακή και αθρόα προσέλευση Ελλήνων και ξένων θεατών, που απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα που αναδεικνύει το μεγαλείο της ιστορίας και των θρύλων του νησιού μας, ταξιδεύοντας μας στις χιλιετίες, από την ανάδυση του από τη θάλασσα, μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
Ο ενθουσιασμός όσων έβγαιναν από την αίθουσα ήταν έκδηλος και πολλές οι φιλοφρονήσεις για την εταιρία «9η Διάσταση» που πήρε την πρωτοβουλία να επενδύσει στις πολύπλευρες διαστάσεις του νησιού μας, δημιουργώντας ένα διαδραστικό θέαμα που αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ρόδου! Επιπλέον, πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και το ιστορικό εκθετήριο με τα έργα που δημιούργησαν οι Μιχάλης και Αντζέλικα Τριανταφύλλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες πολίτες ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί επώνυμοι όπως ο επερχόμενος Δήμαρχος και νυν Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, υποστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Κακλιός, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κ. Κώστας Κατσιβάς, 
η Πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων κα Πόπη Μαχραμά, η αρχαιολόγος κα Ελένη Παπαβασιλείου και άλλοι πολλοί από το χώρο του τουρισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Συγκινητική ήταν η παρουσία των απογόνων (κόρες και εγγονή) της ηρωίδας του αντιστασιακού αγώνα των Δωδεκανησίων κατά των Γερμανών, Μαρίας Μαλανδρή, που η ιστορία της συνδέθηκε με το «Λημέρι» της Μονολίθου και περιγράφεται εκτενώς στο ιστορικό εκθετήριο του σινεμά.
Η «9η Διάσταση» ΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει την τοπική κοινωνία που αγκαλιάζει τη νέα αυτή επιχειρηματική προσπάθεια και υπόσχεται πολλά ακόμα θεάματα και δράσεις πολιτισμού υψηλής ποιότητας, όπως αρμόζει στο νησί του Θεού Ήλιου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:
www.throneofhelios.com και στο τηλ. 22410 76850
Για το 9D Entertainement Center
Άννα Αχιολά
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων  
Τάσος Καρελλάκης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου