Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Τουρνουά 4×4 την Κυριακή (13 Μαΐου) στο Καλλιπάτειρα

Με τα φετινά πρωταθλήματα βόλεϊ να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ πιστός στην παράδοση, διοργανώνει και φέτος προπονητικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ ‘4 εναντίον 4’ (4×4). 
Στη μεταβατική αυτή περίοδο από τη σάλα στην άμμο οι αθλητές, οι αθλήτριες αλλά και οι φίλοι του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ομάδες και να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα. 
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ, στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο) και οι διοργανωτές καλούν τους συμμετέχοντες και τους φιλάθλους να συμβάλουν στη συγκέντρωση των τροφίμων (κυρίως συσκευασμένα προϊόντα και είδη διατροφής μακράς διάρκειας) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών που τα τελευταία χρόνια στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Το τουρνουά είναι ανοικτό (open), μπορεί να δηλώσουν όλοι συμμετοχή και δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός. 
Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά θα πρέπει να αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες (4-8 άτομα). Στο γήπεδο θα αγωνίζονται οι 4 με απαραίτητη προϋπόθεση τουλάχιστον οι 2 να είναι γυναίκες. Αλλαγές (αν υπάρχουν αναπληρωματικοί) επιτρέπονται αλλά η σύνθεση της ομάδας που θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να πληροί τον παραπάνω περιορισμό (των 2 γυναικών). 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να γίνουν έως τις 2μμ της Κυριακής 13 Μαΐου με τους παρακάτω τρόπους: 
με SMS στο 6999444466 
με e-mail στο telchinis@gmail.com 
συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται και στο τέλος του άρθρου 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 
Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αποφασιστεί το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων και θα καταρτίσει ανάλογα το αγωνιστικό πρόγραμμα. 
Η Τεχνική Σύσκεψη του τουρνουά, με υποχρεωτική την παρουσία των ομάδων, είναι προγραμματισμένη την Κυριακή (13/5) στις 4:30μμ. 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 
Στους αγώνες, σε ότι αφορά την υποδοχή, την πάσα και τα επιθετικά κτυπήματα ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί του βόλεϊ (σάλας). 
Επίσης, ενώ η σειρά εκτέλεσης σερβίς είναι υποχρεωτική δεν υπάρχουν αθλητές πίσω και εμπρός ζώνης (δηλ. όλοι μπορούν να κάνουν επίθεση) 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 
Τέσσερις αλλαγές σε κάθε σετ, είναι ο μέγιστος αριθμός αλλαγών που επιτρέπονται σε κάθε ομάδα. Μπορούν να αντικατασταθούν ένας ή περισσότεροι αθλητές ταυτόχρονα. 
Ένας αθλητής της αρχικής παράταξης μπορεί να εγκαταλείψει τον αγώνα και να επιστρέψει, αλλά µόνο µία φορά σε κάθε σετ και µόνο στην θέση που κατείχε στην αρχική παράταξη. 
Ένας αναπληρωματικός μπορεί να εισέλθει στον αγώνα, αλλά µόνο µία φορά σε κάθε σετ, στη θέση ενός αθλητή της αρχικής παράταξης και μπορεί να αντικατασταθεί µόνο από τον αθλητή που αντικατέστησε ο ίδιος. 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει ένα (1) τάιμ άουτ των 30 δευτερολέπτων σε κάθε ΣΕΤ. 

Δήλωση συμμετοχής στο τουρνουά Μπτς Βόλεϊ mix4x4 (Ρόδος, 13 Μαΐου 2018) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctjDUTErO5bn6V_dPIayk8_j4Ukvx2TeHsBRVI2ho-EhMBgA/viewform

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου