Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ο Πέτρος Μάλαμας έρχεται στη Ρόδο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Δελτίο Τύπου 

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
+ Νίκος Παπαϊωάννου

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Παλαιά Οδός, Αρχάγγελος

Ο Πέτρος Μάλαµας στην πόλη μας. Παρουσιάζει τραγούδια θεατρικά, καναδικά άσµατα, κοιτάσµατα, προγονικά κι ερωτικά. Μαζί µε τον Νίκο Παπαϊωάννου, ντουέτο µε κιθάρα, τσέλο, τζουρά, πληκτράκι, σύµφωνα και φωνήεντα. Η µουσική εξηµερώνει. Ελάτε, σίγουρα.
ώρα έναρξης: 21:00


Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μάλαμα
Ο Πέτρος Μάλαμας γεννήθηκε το 1983, στη Σαλονίκη και κατάγεται από τη Συκιά Χαλκιδικής. Ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση, μαθαίνοντας από τον Σωκράτη Μάλαμα, την τέχνη του τραγουδιού. Μεγάλωσε στην Καστοριά και τελείωσε το Εσπερινό Λύκειο. Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και συνεργάστηκε με τον θίασο Κανιγκούντα. Μελοποίησε τον κύκλο τραγουδιών "Η Παγωμένη Θεατρίνα" του Νίκου Γκάτσου και έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πα.Μακ.. Πέρασε στην ειδίκευση της Ποιητικής (Τέχνη της σύνθεσης - Μελοποιΐα - Ποίηση στην παραδοσιακή μουσική) και έμεινε για πάντα στο πρώτο εξάμηνο. Στον Καναδά έγραψε στίχους & μουσική για την "Καναδέζα" και στην Αθήνα συνάντησε τον Πάνο Δημητρόπουλο που μαζί με τον Λεωνίδα Μπαλάφα του εμπιστεύτηκαν τα "Κοιτάσματα". Το 2015 τραγούδησε ρεμπέτικα με κιθάρα, για την παράσταση "Mount Olympus" του Jan Fabre, στο Filoxenia του Berliner Festspiele. Το 2016 η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε το "Οξυγόνο" του, στην μουσικοθεατρική της παράστασή "Χειρόγραφο". Έχει συνεργαστεί ακόμα με πολλούς αξιόλογους μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, εικαστικούς, τραγουδιστές, φωτιστές, ηχολήπτες και παραγωγούς αλλά δε θα ήθελε να τους αναφέρει για να μην τους φέρει σε δύσκολη θέση και για να κρατήσει χαμηλούς τόνους σαν καλλιτέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου