Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα» ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

ΑΝΑΠΤ. ΠΟΛΙΤ. & ΠΕΡΙΒ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πνευματικό κέντρο Αγ. Νικολάου Ρόδος , Α.Φ.Μ. 997869017,
E-mail: apopes_rodos@yahoo.gr,

1-8-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα» ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Στις 31-7-2017 που έπρεπε το αρμόδιο συμβούλιο να κρίνει για το αν ευσταθεί ο ισχυρισμός της ότι είναι καθ όλα νόμιμη, ετράπη σε ΆΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ.

Γιατί άραγε ενώ θα συνεδρίαζε το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) για τα όσα εδώ και καιρό φωνάζουν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου και όχι μόνον, αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή; Απλά έβγαλαν ξεδιάντροπα τις μάσκες τους αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα το σκοπό τους. Τη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων.

Απέδειξαν με τη στάση τους ότι «φοβούνται» την εξέταση των καταγγελιών μας και την απόφαση αυτού του οργάνου.

Ενώ τους ήταν γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα συνεδριάσει το ΣΥΠΟΘΑ, ζήτησαν αναβολή, με το αιτιολογικό ότι «τα μέλη της ΔΕΗ Α.Ε. είναι σε διακοπές….»

Ήταν λοιπόν από καιρό ενημερωμένοι για το Συμβούλιο, και μάλιστα πριν μερικές ημέρες ζήτησαν και τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας για να τους προστατέψει και αυτούς και τα μέλη του ΣΥΠΟΘΑ από τους «τρομοκράτες» κατοίκους. Αφού οι εκπρόσωποι τους «ήταν σε διακοπές» και δεν θα έρχονταν, προς τι αυτή η αναίτια κινητοποίηση της Αστυνομίας;

Όταν το συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αναβολής γιατί ο λόγος που τη ζητούσαν ήταν προφανής και θα έμπαινε στην ουσία κρίνοντας ΑΝ και κατά πόσο οι ενέργειες τους είναι νόμιμες, ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που «ενεργεί νόμιμα και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί» ζήτησε την εξαίρεση της Πρόεδρου του συμβουλίου γιατί σαν δημόσιος λειτουργός στο παρελθόν (2010) συνέταξε δυο υπηρεσιακά έγγραφα που δεν τους άρεσαν. Ήξεραν ότι ο αναπληρωτής της είναι στην Αθήνα και επομένως θα αναβληθεί υποχρεωτικά το Συμβουλίο , δεν θα μπει στην ουσία δεν θα βγει απόφαση και θα συνεχίσουν ανενόχλητοι…. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μια εκφρασμένη υπηρεσιακή άποψη μπορεί να είναι λόγος εξαίρεσης.

Όλα αυτά ακόμα και για τον κάθε δύσπιστο, μεταφράζονται ξεκάθαρα σε «ας πάρουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται για να προχωρήσουμε σε όσο περισσότερα τετελεσμένα γεγονότα με το ισχύον παράνομο καθεστώς». Ήδη ακόμα και Σαββατοκύριακα δουλεύουν σε πλήρη σύνθεση τα συνεργεία τους μέχρι και τις νυχτερινές ώρες στο εργοτάξιο, παραβιάζοντας ακόμα και τις ώρες κοινής ησυχίας για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν όσο περισσότερο από το έργο γίνεται.

Εν πάση περιπτώσει το αντιλήφθηκαν και τα «έπιπλα» ακόμα εκεί μέσα ότι οι του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. προφανώς «έχουν τη φωλιά τους λερωμένη» και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν χρόνο. Ποιος ξέρει, μπορεί μέχρι το επόμενο συμβούλιο να έχουν φτάσει στο πρώτο όροφο, δημιουργώντας σημαντικά τετελεσμένα.

Ελπίζουμε ότι το επόμενο συμβούλιο θα γίνει το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ δυνατόν.

Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των αιτημάτων μας σε οποιαδήποτε φάση και να είναι το έργο. Θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα της χώρας μας και συγχρόνως θα απευθυνθούμε στην οικολογική ευαισθησία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφεύγοντας στα όργανα της. Ακόμα και να καταφέρουν μέσα από αυτές τις άθλιες ενέργειες και τις συκοφαντίες να ολοκληρώσουν το έργο και να βάλουν σε λειτουργία τους μετασχηματιστές, κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να πληρώνουν δυσβάστακτα ακόμα και για τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. πρόστιμα για να συνεχίζουν τη λειτουργίας τους.

Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου