Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Με την δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 θα γίνει η αφή της Φλόγας της Αγάπης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ'' 

Στις 31 Ιουλίου 2017, συνήλθε η Επτιτροπή της 15ης Λαμπαδηδρομίας στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ». Η συνεδρίαση διήρκησε περίπου 2 ώρες, όπου κατατέθηκαν απόψεις για την βέλτιστη οργάνωση της εκδήλωσης. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Νικολάου Φιλήμων και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», η κα Φλώρα Πελεκάνου, η κα. Αϊβάζη- Ζάχορα Μαρία, ο πανοσιολογιότατος πατήρ Νεκτάριος Πόκκιας, ο κ. Αθανασίου Γεώργιος, ο κ. Γιαννικουρής Αντώνιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Πολιτισμού κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της 15ης Λαμπαδηδρομίας της 16ης Αυγούστου και αποφασίσθηκε η αφή της Φλόγας της Αγάπης, να γίνει με τη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Μια ιστορική δάδα που μετέφερε την ολυμπιακή φλόγα το 2004 στη Ρόδο, από τη συλλογή του κ. Διακογεωργίου. Ο Πρόεδρος κ. Νικολάου ευχαρίστησε τον κ. Διακογεωργίου για τη προσφορά του και επεσήμανε για το συμβολισμό της ολυμπιακής δάδας, στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση αγάπης.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τον έλεγχο του έντυπου υλικού, το οποίο προσέφεραν οι εταιρείες Fotis Graphics, Giannikouris architects, Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου Κατασκευή- Πώληση Ακινήτων, Εκτυπώσεις Γραφικές Τέχνες Παπαστεργίου, Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ο Μιμάκος». Τις επομένες ημέρες θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Η 15η Λαμπαδηδρομία, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του νησιού μας, για μια χρονιά ακόμη γίνεται πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου