Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Γιώργος Σαρίκας: Είναι αστείο και σκοπό έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις το να διαλύσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος γιατί δεν έχει στέγη!

Ο πρόεδρος της Διμυλιάς, Γιώργος Σαρίκας, απαντά στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού του

Απάντηση σε δημοσίευμα

Με αφορμή σε Δημοσίευμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμυλιάς-Ελεούσας το «ΦΟΥΝΤΟΥKΛΙ» σε μέσα κοινωνικής Δικτύωσης για δυσμενή σχόλια για το πρόσωπο μου έχω να αναφέρω σχετικά ότι η πολυετής μου ανάμειξη στα κοινά και ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια ως τοπικός Πρόεδρος μέλημα μου είναι η καλή συνεργασία με τους φορείς των δύο (2) χωριών καθώς και η έμπρακτη βοήθεια της κοινότητας όπου χρειαστεί. Το να διαλύσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος γιατί δεν έχει στέγη αυτό νομίζω ότι είναι αστείο και σκοπό έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις και αφορμές για να δυναμιτίσουν έντεχνα την ηρεμία των κατοίκων.

Πράγματι, έφθασε στα χέρια μου ένα αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου που ζητούσε για γραφείο στον όροφο του κτιρίου εκδηλώσεων της κοινότητας Διμυλιάς αλλά δεν το θεώρησα σωστό να παραχωρηθεί διότι εδώ και τέσσερα (4) χρόνια η Κοινότητα έχει παραχωρήσει για χρήση το παραπάνω κτίριο (αίθουσα εκδηλώσεων) στον Πολιτιστικό Σύλλογο. Εξάλλου όπως γνωρίζουν όλοι, η διαδικασία παραχώρησης ακινήτων από το Δήμο έχει αλλάξει.

Ως εναλλακτική λύση θα μπορούσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος να εγκατασταθεί σε χώρο όπως έχει εγκατασταθεί ο «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ».

Η Κοινότητα δεν έχει την πολυτέλεια να έχει πολλά γραφεία για να παραχωρεί. Το μοναδικό γραφείο είναι αυτό του Προέδρου της Κοινότητας «οπότε αν χρειάζεται» τόσο πολύ γραφείο ο Πολιτιστικός Σύλλογος να του το παραχωρήσει, διότι τον χώρο που επικαλούνται δεν είναι γραφείο είναι για άλλες ανάγκες της Κοινότητας. Σκοπό δεν έχω ούτε να κατεδαφίσω αλλά ούτε να διεκδικήσω ξένη περιουσία. Επίσης από ότι γνωρίζω ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διμυλιάς έχει και ένα άλλο χώρο το παλιό «ΜΑΓΓΑΝΟ» το οποίο είναι ανεκμετάλλευτο, κλειστό και χρόνια μουχλιασμένο.

Για την συνεργασία δεν ξέρω πως την εννοείτε εσείς διότι εδώ και είκοσι (20) ημέρες σας πρότεινα μαζί με την κοινότητα και τους φορείς για κοινωνικό σκοπό να κάναμε μια εκδήλωση αλλά μέχρι τώρα δεν πήρα απάντηση.

Είμαι πάντα στη διάθεση σας καλοπροαίρετα και χωρίς καμία σκοπιμότητα για την επίλυση προβλημάτων των δύο (2) χωριών Διμυλίας-Ελεούσας

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Διμυλιάς

Γεώργιος Σαρίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου