Οι αναρτήσεις

Όλες οι αναρτήσεις των ιστολογίων μου, κοινοποιούνται στο twitter, στο pinterest., στο Google+ καθώς επίσης και στο Facebook.

Αναδημοσίευση...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση...
Αν θέλετε αναφέρετε την πηγή... Αν δεν θέλετε, πάλι φίλοι θα είμαστε!!!

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου

Ρόδος, 3 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου

Άλλη μία χρονιά το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρόλο που για πρώτη φορά στα 11 χρόνια διοργάνωσης του, έτυχαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Όμως τόσο οι εθελοντές και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν, όσο και το κοινό που έσπευσε να το παρακολουθήσει, δεν πτοήθηκαν και οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, όχι μόνο Παρασκευή και το βροχερό Σάββατο, αλλά εκτάκτως και την Κυριακή, οπότε αναπληρώθηκε μέρος του προγράμματος που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη μέρα.
Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» ευχαριστεί τους Συνδιοργανωτές φορείς: Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που συνεισέφερε στο μεγαλύτερο μέρος της υλοποίησης του 11ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου και το Δ.Ο.Π.Α.Ρ – Αντιδημαρχεία Πολιτισμού Ρόδου και φυσικά για την Ευγενική Παραχώρηση του Προμαχώνα του Παλατιού και τη Συνεργασία, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, τους Αρχαιοφύλακες και τους Ηλεκτρολόγους της Αρχαιολογίας αντίστοιχα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης - σύμπραξης, όπως στις εθελοντικές ομάδες: Σκηνικής Ξιφομαχίας και Τυμπανιστών του συλλόγου «Μεσαιωνικό Ρόδο», στον όμιλο Τοξοβολίας «Φλόγα», στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, στην ομάδα μεσαιωνικών χορών Saltatio Vitae, στο σύλλογο «Τερψιχόρη» και ακόμα στους Νίκο Ξυνό – Utiopiartlab για τη βοήθεια στα σκηνικά, Ηλία Χατζηγεωργίου, Νίκο Πεχυνάκη και Θάνο Παπουρδάνο για την οργάνωση και επιμέλεια του Παιχνιδιού του Δράκου, στο Γιώργο Ζαρίφη, μεσαιωνικό ξυλουργό και βοηθό σκηνικών, στο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης της Τίνας Τρίγκα, στο Νίκο Κελεπέρα, τεχνίτη του βοτσαλωτού, στο Νίκο Δέτση, αρχηγό προσκοπικού δικτύου 1ου Συστήματος Προσκόπων Ρόδου, στο Στρατή Χατζηπροκοπίου για το παιδικό εργαστήρι Πολεμικής Τέχνης Πάμμαχον, στη Στέλλα Μαγκιώρου για το χορό οριεντάλ, στη Μαρία Μανιώτη για το σπικάζ, στον Frank Kock από τη Γερμανία που συμμετέχει για 3η χρονιά στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου, στις ομάδες που παρείχαν υγειονομική κάλυψη: Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Σ. και ΕΟΔ – Παράρτημα Ν. Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και ακόμα στον κ. Αλαφάκη και την υπηρεσία Αποκομιδής του Δήμου Ρόδου, ειδικά στο Νίκο και το Γιάννη και στον ηλεκτρολόγο της αρχαιολογικής υπηρεσίας Γιάννη Πάππου, για τη συνεργασία.
Ευχαριστούμε επίσης τα σχολεία που συμμετείχαν: 1ο Ειδικό Δημ. Σχολείο Ρόδου, Δημ. Σχολείο Καραβαρδών (τάξεις Γ, Δ, Ε, ΣΤ), Ροδίων Παιδεία (τάξη Γ2), 16ο Δημ. Σχολείο Ρόδου (τάξη Β1), Γυμνάσιο Αφάντου (τάξη Α1) και Νηπιαγωγείο Φανών αλλά και όσους ακόμα Εθελοντές βοήθησαν στα κιόσκια του συλλόγου, τις ημέρες των εκδηλώσεων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα στα μουσικά σχήματα: TreesCelts, Radiotherapy – Νίκος Ξυνός, ΑΝΑΜΕΣΑ και στο νέο σχήμα από τη Ρόδο, Scherzo Musicale που αποτελείται από μαθητές λυκείου αλλά εντυπωσίασε με το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε.
Για τη σημαντική στήριξη του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου, ευχαριστούμε τους χορηγούς: MONASTIRIAKA.GR με χειροποίητα προϊόντα από το Άγιο Όρος που ήταν και ο Ιπποτικός Χορηγός της διοργάνωσης, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ), Νίκο Διακομιχάλη που δώρισε ηχητικό εξοπλισμό για τις εκδηλώσεις, Μίλτον Λουιζίδη, που δημιούργησε το τηλεοπτικό spot, το Super Market ΠΑΠΠΟΥ, το IBISCUS Market, χορηγός Σπαθιού για το παιχνίδι του Δράκου, τα εστιατόρια ANTAMA, ROMEO, AUVERGNE, MAMA SOFIA, CASTELLO HOUSE, την «Ασυναγώνιστη Πίτα» Μιχ. Ροδίτη και για την παροχή έκπτωσης την BLUE STAR FERRIES, τη ΒΑΠ Κουγιός και τη GRS ενώ για την παραχώρηση εξοπλισμού ευχαριστούμε τον Κώστα Διακομιχάλη και στο σιδερά κ. Κουνελέ. Αλλά και τους χορηγούς προβολής: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, περιοδικό BLUE της Aegean Airlines και διακικτυακά: φοιτητική κοινότητα MyAegean, The Columnist, RodosEvents, Verena, WillowWisps, BlackMonday, AAF, ΡοδοΣυλλέκτη.

Για το «Μεσαιωνικό Ρόδο»

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου