Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Η Vivechrom και οι εργαζόμενοι της MSD δίνουν χρώμα στο Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε τα χρώματα για την συντήρηση των χώρων του σπιτιού του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα.
H Vivechrom, ως αρωγός σε δράσεις που έχουν ως στόχο τη λειτουργική και τεχνολογική ενίσχυση χώρων εκπαίδευσης, πολιτισμού και διαβίωσης, στήριξε την πρωτοβουλία των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρείας MSD, στο πλαίσιο διαφόρων εθελοντικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, στην καθιερωμένη πλέον Hμέρα Εθελοντισμού MSD.
Πιο συγκεκριμένα η Vivechrom προσέφερε 150 λίτρα χρώματος κορυφαίας ποιότητας για την ανακαίνιση των χώρων του σπιτιού του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα, δίνοντας μια νότα ανανέωσης στην καθημερινότητα δεκάδων παιδιών που μεγαλώνουν εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του εταιρικού εθελοντισμού της MSD στο Σπίτι του Καρέα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας με μεγάλη τους χαρά έβαψαν τους τοίχους του Σπιτιού με τα χρώματα της Vivechrom.

Η Vivechrom και οι εργαζόμενοι της MSD σταθερά κοντά στο συνάνθρωπο ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, χάρισαν απλόχερα χαμόγελα στα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσθέτοντας χρώμα στη ζωή τους, με την ευχή και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

###
Σχετικά με τη Vivechrom

Η Vivechrom, μέλος από το 1990 της AkzoNobel, της μεγαλύτερης διεθνώς εταιρείας χρωμάτων, δραστηριοποιείται από το 1932 στην ελληνική αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση. Με 220 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Vivechrom προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η Vivechrom, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Σχετικά με τη AkzoNobel

Η AkzoNobel είναι εταιρεία ηγέτης στον κλάδο των χρωμάτων και των επιχρισμάτων και κορυφαίος παραγωγός ειδικών χημικών προϊόντων. Στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία αιώνων προμηθεύουμε βιομηχανίες και καταναλωτές παγκοσμίως με καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες τεχνολογίες, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός κόσμου που συνεχώς εξελίσσεται. Με έδρα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας απασχολούμε 48.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 80 χώρες, ενώ στη γκάμα μας συμπεριλαμβάνονται γνωστά brands όπως Dulux, Sikkens, International, Eka και Vivechrom. Κατατασσόμαστε σταθερά ως εταιρεία ηγέτης στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης με δέσμευση να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο βιώσιμη και τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
V+O Communication
Κα Βίκυ Μόσχου
Τηλ.: 211-7501235 Email: vm@vando.gr
16/12/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου