Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Η Cloudbiz και το Factory Outlet για το «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2015: Η Cloudbiz, κορυφαίο Marketing Technology Agency, σε συνεργασία με το Factory Outlet, το μεγαλύτερο ελληνικό outlet πολυκατάστημα, στήριξαν έμπρακτα τον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», χαρίζοντας άπλετα παιδικά χαμόγελα και μοναδικές ευχάριστες στιγμές.
Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, οι εργαζόμενοι της Cloudbiz βρέθηκαν στο Factory Outlet του Αεροδρομίου μαζί με 25 παιδιά του Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», προκειμένου να αγοράσουν τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα δώρα.
Η ευχάριστη βόλτα στα καταστήματα για την κάλυψη των αναγκών ένδυσης και υπόδησης των παιδιών, γέμισε το Factory Outlet με λαμπερά παιδικά χαμόγελα και άφθονα γέλια, ενώ κατόπιν των αγορών, τα παιδιά επισκέφτηκαν το ολοκαίνουριο εστιατόριο Factory Bistro, προκειμένου να γευτούν μοναδικές ιταλικές νοστιμιές σε εορταστικό κλίμα.
Ο κ. Ευάγγελος Καραλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Cloudbiz, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να υποστηρίζουμε με τα όποια διαθέσιμα μέσα το έργο κοινωνικών φιλανθρωπικών σωματείων. Ευχαριστώ πολύ τους εργαζόμενους μας που αγκάλιασαν αυτήν την κοινωνική δράση, αλλά και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση μας να χαρίσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που φροντίζει ο εθελοντικός οργανισμός "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"».
Ο κ. Μίλτος Γαλάνης, Commercial Director, Factory Outlet, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο FF Group στεκόμαστε πάντα με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, υλοποιώντας στοχευμένα προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας. Συγκεκριμένα, το Factory Outlet βρίσκεται πάντα στο πλευρό μη κερδοσκοπικών κοινωφελών και φιλανθρωπικών φορέων, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους είτε μέσω δωρεάς αγαθών, είτε προσφέροντας οικονομική στήριξη. Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε τέτοιου είδους συνέργειες, στηρίζοντας ενεργά στις πρωτοβουλίες τους, συνεργάτες, όπως είναι η Cloudbiz».
Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε: « Η πρωτοβουλία της Cloudbiz προσέφερε στα παιδιά μας μια μοναδική εμπειρία, εμπειρία που λόγω των συνθηκών δεν μπορούν να απολαύσουν συχνά. Μέσα από μια όμορφη βόλτα στα καταστήματα του Factory Outlet αλλά και χάρη στην πολύτιμη συμμετοχή της FF Group τα παιδιά μας είχαν τη δυνατότητα όπως κάθε άλλο παιδί να διαλέξουν το δώρο τους για αυτές τις γιορτές. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις δυο εταιρείες όσο και τα στελέχη τους που αγκάλιασαν με τόση αγάπη τα παιδιά μας και τα έκαναν να αισθανθούν τη μαγεία των γιορτών».

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με την Cloudbiz:
H Cloudbiz, ιδρύθηκε το 2004 και έχει την κύρια έδρα της στην Αθήνα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επιτυχώς σε 8 χώρες και το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 40+ εργαζομένους υψηλής ειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Με δεδομένο ότι η σχέση με τον πελάτη αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο κάθε εταιρείας, η Cloudbiz παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία βοηθώντας διεθνείς εταιρείες να αυξήσουν την πιστότητα των πελατών τους μέσω αποτελεσματικών Omni-channel στρατηγικής και CRM προγραμμάτων, που διασφαλίζουν την υγιή ανάπτυξη της εκάστοτε εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε το http://www.cloudbiz.eu/

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο FF Group
Τα καταστήματα Factory Outlet είναι μέλος του Ομίλου FF Group, μια ηγετική δύναμη στον κόσμο της μόδας, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, την Folli Follie και την βραβευμένη βρετανική εταιρεία Links of London. Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα και τα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores, Collective και Kix.

Μάρκες όπως Ermenegildo Zegna, UGG Australia, Juicy Couture, Ted Baker, Vilebrequin, Guess Jeans, Scotch & Soda, Calvin Klein Jeans, Nike, Converse, Franklin & Marshall, G-Star RAW, Samsonite και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, ενώ ο Όμιλος FF Group διαθέτει την αποκλειστική διανομή της Juicy Couture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο. Η δραστηριοποίηση του Ομίλου FF Group στον κλάδο Beauty & Cosmetics είναι σημαντική και αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της Procter & Gamble Prestige (Dolce&Gabbana, Gucci, Escada κ.ά). Από τον Ιούλιο του 2015 ο Όμιλος FF Group επέκτεινε τις δραστηριότητές του στον κλάδο Beauty & Cosmetics με την αποκλειστική εκπροσώπηση και διανομή των προϊόντων Shiseido για Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, ο Όμιλος διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών όπως: Molton Brown, Annick Goutal κ.α., στην beauty & lifestyle boutique, Heaven on Earth, η οποία βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς.Ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών. Με δυναμική δομή και εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ο Όμιλος FF Group καλύπτει με τα προϊόντα του όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή. Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 980 σημεία πώλησης και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα ανά τον κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Cloudbiz, Χρήστος Παπανδρόπουλος, e-mail: cpapandropoulos@cloudbiz.eu,τηλ. 210 6083485
V+O Communication, Ζαφείρα Ατσίδη, e-mail: za@vando.gr, τηλ: 211 7501249
16/12/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου