Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου Καθώς και στο Υπουργείο Υγείας

Ημερομηνία: 04/06/2015 
Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων για τα θέματα υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων. 

Σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τον Διοικητή και το Διευθυντή του Βαρδάκειου & Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου κ. Ιωάννη Πετράκη και κ. Νικόλαο Τρίτζαλη αντίστοιχα, συναντήθηκε με τον Διοικητή της 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, κ. Νικόλαο Καρβούνη τον οποίο ενημέρωσαν για τα πολύ μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Έγινε λεπτομερής προσέγγιση, η οποία αφορούσε τόσο το Νοσοκομείο Σύρου, το ΠΕΔΥ, την εξέλιξη της προμήθειας του εξοπλισμού του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κουφονησίων και τα Κέντρα Υγείας των νησιών. Μετά τη συνάντηση ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε τα εξής: «Υπήρξε μια ειλικρινής και εις βάθος προσέγγιση των προβλημάτων που αφορούν την υγεία στα νησιά μας. Ενημέρωσα τον Διοικητή, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, για το σύνολο των προβλημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων και για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προσφέροντας κίνητρα (κάλυψη εξόδων διαμονής και διατροφής) προς τους ιατρούς οι οποίοι θα επιλέξουν να υπηρετήσουν στις μονάδες υγείας του Νοτίου Αιγαίου».

Ο κ. Καρβούνης, αφού ευχαρίστησε την Περιφερειακή Αρχή για αυτή τη σημαντική και πρωτοποριακή πρωτοβουλία της, τόνισε ότι και από τη δική του πλευρά κατεβλήθησαν προσπάθειες προκειμένου να υπάρχουν και επιπλέον κίνητρα, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από Ίδρυμα και θα αφορούν την κάλυψη των εξόδων για την τρίμηνη μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε Νοσοκομεία της Αμερικής ιατρών που θα αποφασίσουν να στελεχώσουν τις μονάδες υγείας στις Κυκλάδες καθώς και την κάλυψη των δαπανών για την εκπόνηση μελετών, ύψους έως 5.000€, που αφορούν την υγεία των τοπικών κοινωνιών στη νησιωτική Ελλάδα.

Τα θέματα της ίδιας ατζέντας ο κ. Λεονταρίτης θα τα θέσει υπόψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και στην οποία θα παρευρεθούν οι προαναφερόμενοι κύριοι καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Σύρου, κ. Αλέξανδρος Λημναίος.


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου