Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Διοικητική παραλαβή γυμνασίου Μεσσαριάς

Ημερομηνία: 04/06/2015 

Γιώργος Λεονταρίτης: “Μετά από συντονισμένες ενέργειες της νέας Περιφερειακής Αρχής, παραδίδεται προς χρήση στην εκπαιδευτική κοινότητα και τη μαθητιώσα νεολαία του νησιού, ένα σύγχρονο σχολείο».

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η διοικητική παραλαβή για χρήση του έργου «κατασκευή Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας» προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, που κατασκευάστηκε με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και που η σημερινή Περιφερειακή Αρχή παρέλαβε σταματημένο. Το έργο ήταν ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013. Το διώροφο κτίριο δυναμικότητας 200 μαθητών περιλαμβάνει 18 αίθουσες διδασκαλίας διαφόρων ειδικοτήτων, αίθουσα εκδηλώσεων, αποθήκη, γραφεία και βοηθητικούς χώρους ενώ τον περιβάλλοντα χώρο του κοσμούν χώροι στάθμευσης οχημάτων, γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ και χώροι πρασίνου. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε με την ανάληψη των καθηκόντων του απέναντι στη νεολαία και την κοινωνία του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι στην ολοκλήρωση του έργου σημαντική ήταν η συμβολή της Επάρχου Θήρας κας Θεώνης Λειβαδάρου και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών. Όπως πρόσθεσε ο κ. Λεονταρίτης «μετά από συντονισμένες ενέργειες τους τελευταίους μήνες η νέα Περιφερειακή Αρχή κατάφερε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο με αποτέλεσμα ένα σύγχρονο σχολείο να παραδοθεί προς χρήση στην εκπαιδευτική κοινότητα και τη μαθητιώσα νεολαία του νησιού» ευχόμενος «το εξαιρετικό σχολικό κτίριο που σήμερα παραδόθηκε να αντιμετωπιστεί με το σεβασμό και την αγάπη που του αρμόζει προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή»


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου