Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Λαϊκή συνέλευση με συμμετοχή Περιφέρειας - Δήμου για τα προβλήματα της Παστιδας
Λαϊκή συνέλευση με συμμετοχή φορέων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της Παστιδας με πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας κ. Παττα.
Στη συγκέντρωση, όπου συμμετείχαν, ο εφημέριος αγίου Νικολάου Παστιδας αιδεσιμότατος πατέρας Μακάριος, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός, ο πολιτευτής ν.δ. Στέφανος Δράκος, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιακος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δωρος Κωνσταντίνου, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Τέρης Χατζηϊωαννου, η εντεταλμένη αντιδήμαρχος, υπεύθυνη προγραμματισμού κ Ξεπαπαδακη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αγγελος Ανανίας, ο πρόεδρος ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων κ. Τοκουζης, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πολλοί κάτοικοι της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του προέδρου κ. Παττα. 
Όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, όπου υπάρχουν πολλά ποτάμια και παραπόταμοι, η Παστιδα, συνεχίζει να πλήττεται, κάθε φορά που υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα καταιγίδων.
Δημιουργείται δε πανικός και φόβος στους κατοίκους κάθε φορά που βρέχει, με αφορμή το τραγικό συμβάν, το Νοέμβριο του 2013, όπου θρηνήσαμε συμπολίτες μας. 
Η περιοχή, συνεχίζει να παραμένει αφύλακτη και απροστάτευτη (εκτός ελάχιστων παρεμβάσεων) που έγιναν από την περιφέρεια και το δήμο.
Με εμπεριστατωμένα στοιχειά,  - φωτογραφίες και έγγραφα - ο πρόεδρος απέδειξε στους παρευρισκόμενους αρμόδιους φορείς, ότι παρολη την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού λόγω της αναπτυσσόμενης - και άναρχης δόμησης - οι παρεμβάσεις που χρειαζοντο δεν έγιναν.
Η ανάδειξη του θέματος από τον κ. Παττα, σταθηκε αφορμή ώστε, οι παρευρισκόμενοι φορείς και πολίτες, να αναδείξουν περαιτέρω προβλήματα, που ταλαιπωρούν τους κατοίκους.
Οι παρευρισκόμενοι φορείς ακούσαν με προσοχή τους τοπικούς εκπροσώπους και τους κατοίκους, λαμβάνοντας το λογο για τη δική τους θέση και άποψη. Τέλος, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιακος, ανακοίνωσε την άμεση προώθηση και την υλοποίηση μελέτης που αφορά σε αποκατάσταση έργων για τις πληγεισες περιοχές.
 

readfree.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου