Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η Tourism Media & Events, τις δύσκολες αυτές στιγμές για την Ελλάδα και την τουριστική βιομηχανία της δεν παραδίδει τα όπλα αλλά αντιθέτως εντατικοποιεί τις προσπάθειές της συμβάλλοντας στο να αναρριχηθεί η χώρα μας σε ακόμη υψηλότερη θέση στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Παράλληλα, επιδιώκει να αναδείξει τα ισχυρά πλεονεκτήματα γαστρονομίας της Ελλάδος, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξαγωγική δραστηριότητα των επιχειρήσεων της.
Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα και παραμένοντας πάντα πιστοί στο όραμα για ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού 365 μέρες και την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας, για την περίοδο 2020-2021, σας ενημερώνουμε ότι οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων της Tourism Media & Events είναι οι εξής:
1st Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop in Copenhagen (Δανία • 30/09/2020)
1st Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop in Paris (Γαλλία • 06/10/2020)
2nd Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop in Warsaw (Πολωνία • 15/10/2020)
1st Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop in Brussels (Βέλγιο • 25/11/2020)Τα Greek Αlternative & Gastronomy Workshops 2020 απευθύνονται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλουν τις υπηρεσίες γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό και σε εξαγωγικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν ή και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους σε καίριες αγορές της Ευρώπης.
Συμμετέχουν από την πλευρά των Ευρωπαϊκών αγορών για μεν τον εναλλακτικό τουρισμό, 75-85 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators, για δε τον αγροδιατροφικό τομέα, 30-35 αγοραστές όπως εισαγωγείς, χονδρέμποροι, retailers, foodservers και καταστήματα deli.
Για την επιτυχία των εκδηλώσεων ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρίας Tourism Media & Events με επίσημους φορείς της Ελλάδας αλλά και με PR εταιρίες που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων τουριστικών πρακτόρων της εκάστοτε τοπικής αγοράς.
Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις τύπου με εκπροσώπους μεγάλων και εξειδικευμένων τοπικών media από την εκάστοτε χώρα, επιδιώκοντας την μέγιστη δημοσιότητα των συμμετεχόντων, ενώ των Workshops θα προηγηθούν wine και olive oil γευσιγνωσίες.
Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν σε B2B συναντήσεις τις προτάσεις τους για εναλλακτικό τουρισμό σε travel agents και tour operators και να προωθήσουν σε εξειδικευμένους επαγγελματίες, εισαγωγείς, χονδρέμπορους και υπεύθυνους αλυσίδων καταστημάτων τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με δείπνο με ελληνική κουζίνα, που αποτελεί το επισφράγισμα του Workshop δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκομένους για περαιτέρω δικτύωση.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχει ο ΕΟΤ, τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, των πρεσβειών στις αντίστοιχες χώρες και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Έφη Μαντά και Λαμπροπούλου Βάσω στο 210 7295620 και emanta@greekalternativetourism.gr.

Ευχόμαστε σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας υγεία, καλή δύναμη και φυσικά ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου