Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

"Το Χαμόγελο του Παιδιού": Διαβάστε τα Νέα μας!!

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.
Σε μία όμορφη και χαρούμενη τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βράβευση του προέδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλου στην 9η απονομή Βραβείων Προσωπικότητες 2016-2017
Στον πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστα Γιαννόπουλο απονεμήθηκε την Δευτέρα 27 Μαρτίου από την Οργανωτική επιτροπή της 9ης απονομής των Βραβείων «Προσωπικότητες» 2016-2017 το βραβείο «Προσωπικότητα 2016-2017» για το κοινωνικό του έργο εδώ και 21 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι εκθέτες της Freskon και η ΔΕΘ - Helexpο στήριξαν, για ακόμα μια χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι εκθέτες της Freskon «Διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών» και η ΔΕΘ - Helexpo, στήριξαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, μετά το πέρας της έκθεσης, προσωπικό και εθελοντές του οργανισμού παρέλαβαν από τους εκθέτες της Freskon 5,5 τόνους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Η κινητοποίηση και η συμβολή των εκθετών ήταν τεράστια, καθώς με αυτή την κίνηση στηρίχθηκαν παιδιά και οι οικογένειές τους που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε συνθήκες φτώχειας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To 2ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε το 2ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και με την υποστήριξη της DHL Express.
Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση στην αεροδρομιακή κοινότητα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά την Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών: Το 2ο Plane Pull στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα στην πίστα αεροσκαφών του αεροδρομίου, με τη συμμετοχή 13 ομάδων 25 ατόμων, που είχαν ως στόχο η κάθε μία να τραβήξει για 20 ολόκληρα μέτρα ένα AIRBUS A300/600 (βάρους 100 τόνων) του στόλου της DHL Express!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ασπίδα προστασίας για όλα τα παιδιά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Μια κοινή προσπάθεια για την προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και κατ’ επέκταση των οικογενειών που διαβιούν, ξεκινά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου