Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Τρεις ακόμη φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν σήμερα από το Δήμο Ρόδου

Τρεις ακόμη φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν με ειδικό έπαινο από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Η απονομή των επαίνων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου της Ρόδου από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου
Πρόκειται για την κυρία Irmgard Krahmer Moellenberg από τη Γερμανία η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 50η φορά και διαμένει στο ξενοδοχείο Aquarium View Hotel και για την κυρία Karin και τον κύριο Jurgen Vehlow επίσης από τη Γερμανία, οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 38η φορά και διαμένουν στο ξενοδοχείο Kallithea Mare. 
Η κυρία Irmgard Krahmer Moellenberg ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο στις 23 Μαρτίου 1967 και έκτοτε επισκέπτεται το νησί ανελλιπώς κάθε χρόνο δύο φορές, Μάιο και Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με όσα είπε κατά τη βράβευσή της, η φιλοξενία των Ροδιτών είναι μοναδική στον κόσμο, όπως επίσης η θάλασσα, ο ήλιος και το φαγητό της. Θεωρεί ότι το πιο όμορφο κομμάτι του νησιού είναι η πόλη της Ρόδου ενώ πλέον διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς Ροδίτες και Ροδίτισσες. 
Η κυρία Karin και ο κύριος Jurgen Vehlow είναι στενοί φίλοι της οικογένειας Κατσιδώνη και για πρώτη φορά ήρθαν στη Ρόδο το 1995. Θεωρούν ότι ολόκληρο το νησί είναι πανέμορφο καθώς και οι άνθρωποί του. Σύμφωνα με όσα είπαν, η Ρόδος είναι ένα νησί που επιφυλάσσει στους επισκέπτες του συνεχώς εκπλήξεις καθώς κάθε φορά που έρχονται ανακαλύπτουν και κάτι καινούριο. Τους αρέσει πολύ να βιώνουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στη Ρόδο και γι΄ αυτό συμμετέχουν συχνά στο μάζεμα της ελιάς με τους οικογενειακούς τους φίλους.
Την κυρία Irmgard Krahmer Moellenberg συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Αθανάσιος Σέρβος και την κυρία Karin και τον κύριο Jurgen Vehlow συνόδευσαν στο Δημαρχείο η κυρία Αικατερίνη Κατσιδώνη με τις κόρες της Ειρήνη και Μαρίνα και την εγγονή της Κατερίνα.
Διεύθυνση Τουρισμού
Δήμου Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου