Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Υπεροπτική απάντηση της πλειοψηφίας σε δηλώσεις της μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δήμου Ρόδου.

«Προτείνουμε στους τρεις επικεφαλείς των παρατάξεων την ενοποίηση τους σε μία παράταξη της Αντίδρασης και της Άρνησης για να μην κουράζονται να τοποθετούνται ξεχωριστά. Εκτός αν τσακωθούν ποιος θα είναι επικεφαλής…»


Απάντηση σε δηλώσεις των επικεφαλής της μειοψηφίας

Δύο χρόνια μετά τις Δημοτικές εκλογές, οι επικεφαλείς των τριών συγκλεινόμενων παραδόξως παρατάξεων της μειοψηφίας κ.κ. Καρίκης, Χατζηευθυμίου και Υψηλάντης, δεν λένε να χωνέψουν την καθαρή εντολή του Ροδιακού λαού. Επί είκοσι μήνες στο δημοτικό συμβούλιο, το μόνο που επιδιώκουν σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, είναι να τορπιλίσουν κάθε προσπάθεια της δημοτικής Αρχής, να διορθώσει κακώς κείμενα δεκαετιών για τα οποία έχουν μέγιστες ευθύνες οι ίδιοι προσωπικά. 
Σήμερα ανακάλυψαν ως δια μαγείας, συγκρούσεις μεταξύ των μελών της παράταξης της Δημοτικής Αρχής, οι οποίες βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας τους. Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι τα μέλη της δημοτικής πλειοψηφίας, μπορεί να έχουν δημοκρατικά διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματα, όμως σε όλες τις αποφάσεις τους λειτουργούν ομόθυμα και ομόφωνα. Ας κοιτάξουν στις ολιγομελείς παρατάξεις τους στις οποίες ήδη σημειώθηκαν αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις και να συνειδητοποιήσουν πού ακολουθούν ενιαία τακτική και έπειτα ας ψάξουν για δούρειους ίππους στην παράταξη μας.
Η δημοτική πλειοψηφία στους είκοσι μήνες της θητείας της, παρά τις πρωτοφανείς αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα συνεχίζει να λειτουργεί με υψηλούς ρυθμούς, αποτελεσματικότητα και να ανοίγει συνεχώς θέματα που επί δεκαετίες άλλοι δεν τολμούσαν. Παρά την απώλεια του ΔΗΦΟΔΩ, ο Δήμος όχι μόνο δεν κατέρρευσε οικονομικά όπως προφήτευαν σαν "Μεσσίες", αλλά κατόρθωσε να αφήσει σημαντικό οικονομικό απόθεμα που μεταφράζεται σε έργα και δράσεις με ίδιους πόρους
Αξιοποιώντας κάθε οικονομική δυνατότητα από Ευρωπαϊκούς, Εθνικούς και Περιφερειακούς πόρους έχει εντάξει και υλοποιεί εκατοντάδες παρεμβάσεις και δράσεις σε όλο το νησί.

Με διαθέσιμο λιγότερο από το 1/3 του έμψυχου δυναμικού της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας, επιθεωρούνται και ελέγχονται καθημερινά κοινόχρηστοι χώροι, παραλίες και ιστορικά μνημεία, όπως η Μεσαιωνική Πόλη, Λίνδοος.

Παρά την παλαιότητα του μηχανοκίνητου στόλου, για πρώτη φορά επισκευάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία ένας τόσο μεγάλος αριθμός οχημάτων, μηχανημάτων κτλ, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του νησιού. 

Χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος, δρομολογήσαμε λύση για το μεγάλο ζήτημα των Ρομά και την απομάκρυνση τους από το Καρνάγιο και την πλήρη αναμόρφωση της περιοχής. 
Καθημερινές και με ένταση είναι οι παρεμβάσεις στο αστικό πράσινο, τα πάρκα (βλέπετε Νεώριον) και τις δενδροστοιχίες του νησιού, ενεργοποιώντας και το αίσθημα εθελοντισμού και την περιβαλλοντολογική ευαισθησία της πλειοψηφίας του Ροδιακού λαού. Με απόλυτη διαφάνεια και σχέδιο αξιοποιούμε την ακίνητη περιουσία του Ροδιακού λαού.
Με προσωπική πρωτοβουλία του Δημάρχου διαχειριστήκαμε και διαχειριζόμαστε το θέμα του προσφυγικού κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς καμία κρατική βοήθεια και χωρίς να επιβαρυνθεί η τουριστική εικόνα του νησιού. Όλοι οι δήμαρχοι και τα Υπουργεία μας το αναγνωρίζουν, οι επισκέπτες μας και ο εμπορικός κόσμος μας δίνει συγχαρητήρια, μόνο εσείς και τα φερέφωνά σας εθελοτυφλούν.

Έχουν εκτελεστεί δεκάδες έργων στο νησί και εσείς δεν είχατε το πολιτικό ανάστημα να παρευρεθείτε στον απολογισμό. Χωρίς πόρους χωρίς στήριξη επαναφέραμε το όνομα της Ρόδου στο εθνικό και παγκόσμιο στερέωμα, όταν εσείς το είχατε θάψει. Φιλοξενούμε δράσεις, συνέδρια προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας και εσείς απαξιώνετε να παρευρεθείτε. Πρωταγωνιστούμε στις πρωτοβουλίες και τα συνέδρια της Κ.Ε.Δ.Ε της Π.Ε.Δ και απολαμβάνουμε της εκτίμησης των συναδέλφων όλης της χώρας, όταν εσείς δε συμμετείχατε καθόλου. Βρισκόμαστε σε κόκκινη ετοιμότητα για την ολοκλήρωση μελετών που θα αξιοποιήσουμε μέσω ΕΣΠΑ και άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων. 
Αυτά είναι πολύ λίγα και ενδεικτικά από το έργο και την καθημερινή δράση της παρούσας δημοτικής πλειοψηφίας που όλοι οι καλοπροαίρετοι συμπολίτες μας, βλέπουν και αναγνωρίζουν (αυτοί μας ενδιαφέρουν) και που δε θέλουν να παραδεχτούν οι επικεφαλείς των τριών συγκλειόμενων παρατάξεων (αυτοί ουδόλως μας ενδιαφέρουν). 
Τους διαβεβαιώνουμε ό, τι συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση, εμπειρία και αποφασιστικότητα την υλοποίηση του σχεδίου και του οράματός μας που εμπιστεύθηκε η πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι να υπηρετούμε τον κοινό μας στόχο που είναι μία καλύτερη Ρόδος σε όλους τους τομείς. 

ΥΓ: Προτείνουμε στους τρεις επικεφαλείς των παρατάξεων την ενοποίηση τους σε μία παράταξη της Αντίδρασης και της Άρνησης για να μην κουράζονται να τοποθετούνται ξεχωριστά. Εκτός αν τσακωθούν ποιος θα είναι επικεφαλής, όπως τα πρόσφατα δικαστήρια του δεύτερου κατά του τρίτου στις εκλογές. 

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης 

Ρόδος Δύναμη Πολιτών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου