Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στον Λευκό Οίκο για τον επίσημο εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου

Στον Λευκό Οίκο για τον επίσημο εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Σειρά σημαντικών επαφών με εξέχοντες παράγοντες της ομογένειας και Αμερικανούς επιχειρηματίες, που ανοίγουν νέες προοπτικές για τον τόπο, ο οποίος προσελκύει πλέον το διεθνές ενδιαφέρον σε πολύ υψηλό επίπεδο

Στον Λευκό Οίκο παραβρέθηκε την Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, επίσημος προσκεκλημένος στην καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμήν της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας των ΗΠΑ, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου (30th White House Greek Independence Day Celebration).
Ο κ. Χατζημάρκος, στις 16:00 μμ ώρα Αμερικής, παρέστη στην δεξίωση που παρέθεσαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, με τη συμμετοχή του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου.
Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησαν στη δεξίωση ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης και ο πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ Χρίστος Παναγόπουλος.
Από ελληνικής πλευράς, παρέστησαν επίσης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης και ο Πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Αντώνης Καμπουράκης.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου είχε την ευκαιρία για μια σειρά σημαντικών και εποικοδομητικών επαφών με εξέχοντες προσκεκλημένους , όπως Ελληνοαμερικανούς που υπηρετούν σε ομοσπονδιακά και πολιτειακά αξιώματα, προέδρους και στελέχη ελληνοαμερικανικών φορέων, επιχειρηματίες και διακεκριμένους ομογενείς που διαπρέπουν σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλείται επισήμως στην δεξίωση του Αμερικανού Προέδρου στον Λευκό Οίκο, γεγονός που κρίνεται ως ιδιαιτέρως μεγάλης σημασίας και ανοίγει νέες προοπτικές για τον τόπο, ο οποίος προσελκύει πλέον διεθνές ενδιαφέρον, σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ, ο κ. Χατζημάρκος θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ενώ έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με εξέχοντες επιχειρηματίες και τουριστικούς παράγοντες των ΗΠΑ, τόσο στην Ουάσιγκτον, όσο και στη Νέα Υόρκη, με σκοπό την προώθηση του τουρισμού και άλλων δράσεων κοινού ενδιαφέροντος, που θα προσδώσουν δυναμική ώθηση στην ανάπτυξη των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου