Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Απεγκλωβισμός ατόμων από τη νήσο ΔΙΑ στο Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε από mme την Πέμ, 07/01/2016 - 07:43

- Απεγκλωβισμός ατόμων από τη ν. ΔΙΑ στο Ηράκλειο
– Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ- F/Dπλοίου στον Πειραιά 
– Διακομιδή ασθενών

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου από ιδιώτη για την παροχή συνδρομής στον απεγκλωβισμό τεσσάρων (04) ατόμων μεταξύ των οποίων και ένα (01) ανήλικο καθώς και του ιδίου, από τη ν. “ΔΙΑ” στο λιμένα Ηρακλείου καθότι το σκάφος “ΚΡΗΤΗ” Λ.Η. 3289 με το οποίο είχαν μεταβεί προσέκρουσε ενώ ήταν προσδεδεμένο και άνευ επιβαινόντων σε παρακείμενο βράχο με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήγμα και εισροή υδάτων.
Άμεσα, και υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες (στην περιοχή έπνεαν Ν- ΝΔ άνεμοι εντάσεως 6-7Bf) στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο παρέλαβε τους ανωτέρω και τους μετέφερε ασφαλώς στο λιμένα Ηρακλείου.

*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού,ότι το Ε/Γ-Υ/Γ- F/D “ΕΡΑΤΩ” Ν.Π. 11061 το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Πειραιά για την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου για λιμένα Αίγινας με εξήντα δύο (62) επιβάτες και έξι (06) μέλη πληρώματος,παρουσίασε μηχανική βλάβη έξωθεν λιμένα Πειραιά και ότι θα επέστρεφε στη θέση του στο λιμάνι του Πειραιά.
Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ- F/D “ΕΡΑΤΩ”, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες του προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι  της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ» Ν. Σ. 158, 39χρονη με το νεογνό της, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου