Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα για φορολογικά και νομικά θέματα

Σάβ, 28/11/2015 - 14:16

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ημερίδα για φορολογικά και νομικά θέματα. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Εγγλέζος χαιρέτησε όλους τους παρισταμένους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και αναφέρθηκε στην ομιλία του στο πόσο σπουδαία και αναγκαία είναι πλέον η ενημέρωση όλων πάνω σε φορολογικά και νομικά θέματα. Ακολούθησε χαιρετισμός και ενημερωτική ομιλία του Οικονομολόγου και Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Μιχαήλ Μιχαήλ. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Εκπρόσωπος του δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, Δικηγόρος κ. Παπαγεωργίου Μιχαήλ ο οποίος αναφέρθηκε στα νομικά ζητήματα που απασχολούν τους Συλλόγους και ακολούθησαν οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων της Β.R.C. ΕΠΕ κ. Αυγερινός Αυγερινού και Κολλιάδης Αντώνιος Οικονομολόγοι, οι οποίοι ανέπτυξαν λεπτομερώς τι πρέπει να έχουν υπόψη τους οι Σύλλογοι στις επαφές τους με την Εφορία. Τέλος ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και προβληματισμούς των Εκπροσώπων πάνω σε φλέγοντα φορολογικά και νομικά θέματα. Στους εκπροσώπους μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό με πληροφορίες για λύσεις σε καίρια νομικά και φορολογικά θέματα.

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, τον Εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου και τους Σύμβουλους Επιχειρήσεων της Β.R.C ΕΠΕ. (συνεργάτες της ΟΠΣ ΡΟΔΟΥ) για την πλήρη επιστημονική ενημέρωση πάνω σε φοροτεχνικά και νομικά θέματα. Επίσης το Εμπορικό Επιμελητήριο και την εταιρεία Ηigh Light (κ. Φαίδρα Σπανού και Μπέττυ Βλάχου, συνεργάτες της ΟΠΣ ΡΟΔΟΥ) για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκτός από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ομοσπονδίας, η Ομοσπονδία Παροικιακών Συλλόγων Δωδεκανήσου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Συμιακών, Ποντίων, Θεσσαλών, Ρουμελιωτών, Καλαβαρδών, Γερμανόφωνων, το Σπίτι της Ευρώπης, η ΧΕΝ Ρόδου, η Πνευματική Εστία Δήμου Αφάντου, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα και ο Φιλανδικός Σύλλογος Ρόδου. Παρών ήταν επίσης ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιος Αϊβάζης και ο οικονομολόγος κ. Αλεβίζος Κυριάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου