Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Θάνατος παράνομα εισελθόντα αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θάνατος   παράνομα εισελθόντα αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη παράνομα εισελθόντα αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα –  Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους στα Σύβοτα – Σύλληψη ναυτικού για κατοχή πλαστών πιστοποιητικών ναυτικής ικανότητας στην Κάλυμνο
            Ένας (01) παράνομα εισελθόντας αλλοδαπός, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του βραδινές ώρες χθες, από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, στα αξόνια Λεωφορείου το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό.
            Ο ανωτέρω απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
            Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του λεωφορείου, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας αφέθηκε ελεύθερος.
*****
            Ένας (01) παράνομα εισελθόντας αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
            Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στους άξονες Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.
            Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
            Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Συβότων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ότι το Ε/Γ – Τ/Ρ – Ι/Φ-ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ  σκάφος «ΜΙΡΙΑΜ» Ν.Π. 10525 αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις μηχανές στην θαλάσσια περιοχή πλησίον νησίδων Σύβοτων.
            Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβη στην περιοχή «ΚΑΡΒΟΥΝΟ» Συβότων Θεσπρωτίας με τη συνδρομή του ιδιωτικού σκάφους «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Σ.Σ. 74 όπου εντόπισε το ανωτέρω σκάφος με τους πέντε (05) επιβαίνοντες καλά στην υγείας τους.
            Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του έπλεαν από Κέρκυρα προς Σύβοτα με τα ιστία και κατά την απόπειρα εκκίνησης των μηχανών αυτές  δεν λειτούργησαν με αποτέλεσμα να αγκυροβολήσουν.
            Το «ΜΙΡΙΑΜ» ρυμουλκήθηκε από το επαγγελματικό σκάφος «ΙΑΣΩΝ» Λ.Σ. 09 με ασφάλεια στο λιμάνι Συβότων.
            Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Συβότων.
*****
            Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 43χρονος αλλοδαπός ναυτικός από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου για κατοχή δύο (02) πλαστών πιστοποιητικών ναυτικής ικανότητας.
            Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με τον αρμόδιο επιθεωρητή PORT STATE CONTROL η ύπαρξη δύο (02) πλαστών πιστοποιητικών ναυτικής ικανότητας που ανήκουν σε 43χρονο αλλοδαπό μέλος του πληρώματος του M/V «SHAM» σημαίας Βολιβίας.
            Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου